Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori

Alennuskoodien ehdot

Alennuskoodia ei voi siirtää toiselle henkilölle, ja se on lunastettavissa vain ABOUT YOU:lta tehdyn tilauksen yhteydessä. Alennuskoodin voi käyttää kerran siinä ilmoitettuun voimassaolopäivään saakka, ja se vähennetään automaattisesti laskustasi, kun annat tilausta tehdessä alennuskoodin.

Jos palautat tilauksen kokonaan, alennuskoodin arvo mitätöityy. Osittaisen palautuksen yhteydessä alennuskoodin arvo hyvitetään vain, jos pidettyjen tuotteiden vähimmäisostoraja täyttyy. Muissa tapauksissa alennuskoodia ei voida huomioida. Alennuskoodia ei voi hyödyntää tuotteisiin, joiden arvo jää alle alennuskoodin arvon. Voit lunastaa enintään yhden koodin tilausta kohden. Alennusta ei makseta käteisenä.

Alennuskoodi ei koske seuraavien merkkien tuotteita: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai alennuskoodeihin, eikä se ole Otto-konsernin työntekijöiden käytettävissä. ABOUT YOU AG & Co. KG ei korvaa hävinnyttä tai varastettua alennuskoodia. Alennuskoodissa ei ole osittaista tai täydellistä korvausoikeutta.

Alennuskoodit kolmansien osapuolten verkkosivuilta ja/tai kolmansilta osapuolilta

Kun lunastat kolmannen osapuolen verkkosivustolta saadun alennuskoodin, on tilauksesi vähimmäisarvon oltava 125 €. Alennuskoodia ei voi siirtää toiselle henkilölle, ja sen voi lunastaa vain ABOUT YOU -tilauksen yhteydessä. Alennuskoodi on voimassa kerran sille annettuun voimassaolopäivään saakka, ja sen arvo vähennetään laskustasi automaattisesti, kun syötät alennuskoodin tilauksen yhteydessä. Tuotteiden palauttamisen yhteydessä alennuskoodin arvo menetetään. Mikäli palautat vain osan tilauksesta, alennuskoodin arvo vähennetään, jos tilauksen vähimmäisarvo saavutetaan. Alennusta ei voida soveltaa tuotteisiin, jotka eivät saavuta alennuskoodin arvoa. Vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää ostokseen kerrallaan. Alennuskoodia ei voi maksaa käteisellä.

Alennuskoodi ei koske seuraavien merkkien tuotteita: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Alennuskoodia ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuskoodeihin, eikä sitä voida käyttää yhdessä LISÄALENNUS-kampanjan kanssa. Alennuskoodi ei myöskään ole Otto-konsernin työntekijöiden käytettävissä. ABOUT YOU AG & Co. KG ei korvaa hävinnyttä tai varastettua alennuskoodia. Alennuskoodiin ei ole osittaista tai täydellistä korvausoikeutta

Erilliset Net Promoter Score -kilpailun alennuskoodiehdot

Kaikkien niiden Net Promoter Score -kyselyyn osallistuvien kesken, jotka antavat suostumuksensa tilausnumeron käyttöön, arvotaan –50 % alennuskoodeja (katso osallistumisehdot). OSALLISTUMISEHDOT). Enimmäistilausraja on 500 € ennen alennuskoodin käyttöä tai 250 € alennuskoodin käytön jälkeen. Alennuskoodia ei voi siirtää toiselle henkilölle, ja se on lunastettavissa vain ABOUT YOU:lta tehdyn tilauksen yhteydessä. Alennuskoodi on voimassa 3 kuukauden ajan siitä päivästä lähtien, kun se toimitetaan sähköpostitse. Alennuskoodin arvo vähennetään automaattisesti loppusummasta, kun annat sen tilauksen yhteydessä. Jos palautat tilauksen kokonaan, alennuskoodin arvo mitätöityy. Voit lunastaa enintään yhden koodin tilausta kohden. Alennuskoodia ei makseta käteisenä.

Alennuskoodi ei koske seuraavien merkkien tuotteita: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. ABOUT YOU AG & Co. KG ei korvaa hävinnyttä tai varastettua alennuskoodia. Alennuskoodiin ei ole osittaista tai täydellistä korvausoikeutta.

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

false