Siirry pääsisältöön

Alennuskoodien ehdot

Henkilökohtaiset alennukset osiossa "Tarjouksesi"

"Henkilökohtaiset alennukset osiossa ""Tarjouksesi"" on voimassa kerran, alennuksessa ilmoitetun voimassaolon päättymispäivän päivän loppuun asti. Alennus vähennetään automaattisesti tilauksen kokonaissummasta, mikäli se on aktivoitu. Kassalla ei tarvita erillistä alennuskoodia. Alennus ei ole siirrettävissä, ja sen voi lunastaa ainoastaan ABOUT YOU -sivustolla tehdyn tilauksen yhteydessä. Yhtä tilausta kohden, voit lunastaa vain yhden alennuksen osiosta "Tarjouksesi". Tämän osion alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin, lisäalennuksiin tai alennuskoodeihin. Se ei myöskään ole lunastettavissa kategorian "Spotlight sneakers" tuotteisiin. Mikäli palautat kaikki tilaamasi tuotteet, alennuksen arvo raukeaa. Jos kyseessä on osittainen palautus, alennuksen arvoa sovelletaan jäljellä oleviin tuotteisiin. Alennuksen maksaminen, myöhempi käyttäminen tai palauttaminen ei ole mahdollista. Alennus on sidottu asiakastiliin, ja se on aktivoitava "Tarjouksesi" -osiossa. Mikäli alennus on aktivoitu, sitä sovelletaan automaattisesti alennuskelpoisiin tuotteisiin. Alennus on voimassa vain valittuihin tuotteisiin, jotka on merkitty "LISÄALENNUS"-merkillä alennuksen aktivoinnin jälkeen. Mikäli et haluakaan käyttää "Tarjouksesi" -osion alennusta tekemääsi tilaukseesi, voi sen poistaa vielä ostoskorissa."

Alennuskoodit

Alennuskoodia ei voi siirtää toiselle henkilölle, ja se on lunastettavissa vain ABOUT YOU:lta tehdyn tilauksen yhteydessä. Alennuskoodin voi käyttää kerran siinä ilmoitettuun voimassaolopäivään saakka, ja se vähennetään automaattisesti laskustasi, kun annat tilausta tehdessä alennuskoodin.

Jos palautat tilauksen kokonaan, alennuskoodin arvo mitätöityy. Osittaisen palautuksen yhteydessä alennuskoodin arvo hyvitetään vain, jos pidettyjen tuotteiden vähimmäisostoraja täyttyy. Muissa tapauksissa alennuskoodia ei voida huomioida. Alennuskoodia ei voi hyödyntää tuotteisiin, joiden arvo jää alle alennuskoodin arvon. Voit lunastaa enintään yhden koodin tilausta kohden. Alennusta ei makseta käteisenä.

Alennuskoodi ei koske kosmetiikka- ja hoitotuotteita, "Spotlight sneakers" -kategorian tuotteita tai seuraavien merkkien tuotteita: Arnette, Bershka, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Pull&Bear, On. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai alennuskoodeihin, eikä se ole Otto-konsernin työntekijöiden käytettävissä. ABOUT YOU AG & Co. KG ei korvaa hävinnyttä tai varastettua alennuskoodia. Alennuskoodissa ei ole osittaista tai täydellistä korvausoikeutta.

Alennuskoodit kolmansien osapuolten verkkosivuilta ja/tai kolmansilta osapuolilta

Kun lunastat kolmannen osapuolen verkkosivustolta saadun alennuskoodin, on tilauksesi vähimmäisarvon oltava 125 €. Alennuskoodia ei voi siirtää toiselle henkilölle, ja sen voi lunastaa vain ABOUT YOU -tilauksen yhteydessä. Alennuskoodi on voimassa kerran sille annettuun voimassaolopäivään saakka, ja sen arvo vähennetään laskustasi automaattisesti, kun syötät alennuskoodin tilauksen yhteydessä. Tuotteiden palauttamisen yhteydessä alennuskoodin arvo menetetään. Mikäli palautat vain osan tilauksesta, alennuskoodin arvo vähennetään, jos tilauksen vähimmäisarvo saavutetaan. Alennusta ei voida soveltaa tuotteisiin, jotka eivät saavuta alennuskoodin arvoa. Vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää ostokseen kerrallaan. Alennuskoodia ei voi maksaa käteisellä.

Alennuskoodi ei koske kosmetiikka- ja hoitotuotteita, "Spotlight sneakers" -kategorian tuotteita tai seuraavien merkkien tuotteita: Arnette, Bershka, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Pull&Bear, On. Alennuskoodia ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuskoodeihin, eikä sitä voida käyttää yhdessä LISÄALENNUS-kampanjan kanssa. ABOUT YOU AG & Co. KG ei korvaa hävinnyttä tai varastettua alennuskoodia. Alennuskoodiin ei ole osittaista tai täydellistä korvausoikeutta

Erilliset Net Promoter Score -kilpailun alennuskoodiehdot

Kaikkien niiden Net Promoter Score -kyselyyn osallistuvien kesken, jotka antavat suostumuksensa tilausnumeron käyttöön, arvotaan –50 % alennuskoodeja (katso osallistumisehdot). OSALLISTUMISEHDOT). Enimmäistilausraja on 500 € ennen alennuskoodin käyttöä tai 250 € alennuskoodin käytön jälkeen. Alennuskoodia ei voi siirtää toiselle henkilölle, ja se on lunastettavissa vain ABOUT YOU:lta tehdyn tilauksen yhteydessä. Alennuskoodi on voimassa 4 viikon ajan siitä päivästä lähtien, kun se toimitetaan sähköpostitse. Alennuskoodin arvo vähennetään automaattisesti loppusummasta, kun annat sen tilauksen yhteydessä. Jos palautat tilauksen kokonaan, alennuskoodin arvo mitätöityy. Voit lunastaa enintään yhden koodin tilausta kohden. Alennuskoodia ei makseta käteisenä.

Alennuskoodi ei koske kosmetiikka- tai hoitotuotteita, "Spotlight sneakers" -kategorian tuotteita tai seuraavien merkkien tuotteita: Versace, Bershka, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Pull&Bear, On. ABOUT YOU AG & Co. KG ei korvaa hävinnyttä tai varastettua alennuskoodia. Alennuskoodiin ei ole osittaista tai täydellistä korvausoikeutta.

Live Shopping -alennuskoodit

Alennuskoodia ei voi siirtää, ja sen voi lunastaa vain ABOUT YOU -sivustolla tehdyn tilauksen yhteydessä. Se on voimassa kerran koodissa mainittuun voimassaolon päättymispäivään asti, ja se vähennetään automaattisesti tilauksen kokonaissummasta, jos kuponkikoodi on syötetty tilausprosessin aikana. Mikäli kyseessä on tilauksen täysi palautus, alennuskoodin arvo raukeaa. Koodin arvon alittavien tuotteiden lunastaminen ei ole mahdollista. Voit lunastaa vain yhden koodin per tilaus. Käteisellä maksaminen ei ole mahdollista. Alennuskoodi ei ole voimassa kosmetiikka- tai hoitotuotteisiin eikä Spotlight Sneakers -kategorian tuotteisiin. Koodi ei ole voimassa muiden alennusten, kuponkien yhteydessä eikä sitä sovelleta lisäalennusten päälle. Jos alennuskoodi katoaa tai varastetaan, ABOUT YOU ei ole vastuussa sen hyvittämisestä. Alennuskoodin osittaiseen tai täydelliseen korvaamiseen ei ole oikeutta.

Kupongit

Kuponkia ei voi vaihtaa, ja sen voi käyttää vain ABOUT YOU -verkkokaupassa tehdyn tilauksen yhteydessä. Kuponki on voimassa siinä ilmoitettuun voimassaolon päättymispäivään asti, ja se vähennetään automaattisesti loppusummasta, jos kuponki on aktivoitu tilaamisen yhteydessä. Kuponki koskee vain valikoituja tuotteita. Palautuksen yhteydessä kuponki vanhenee. Palautus rahana ei ole mahdollista. Kuponki ei ole voimassa yhdessä muiden alennusten tai kampanjoiden kanssa, eikä sitä hyvitetä LISÄ-alennuksista.

> > > > >