15 % tervetuloalennus5

HELLO15Aktivoi alekoodi
  • Et ole vielä kirjautunut sisään

    • Seuraa tilauksesi etenemistä
    • Tykkää suosikeistasi
  • Toivelistasi on tyhjä!
      Lisää ominaisuudellalisää listallesi.
  • Ostoskorisi on tyhjä.
      Lisää tuote ostoskoriin.
    Etkö löytänyt vielä mitään?
    Shoppaile uusia tuotteitaTutustu lookeihin

Tietosuojaseloste

der About You GmbH, Domstraße 10, 20095 Hampuri Saksa (päivitys: heinäkuu 2020)

Seuraavassa tietosuojaselosteessa annamme sinulle tietoa siitä, miten About You GmbH, Domstraße 10, 20095 Hampuri („”ABOUT YOU” ja tai ”me” ja/tai ”rekisterinpitäjä”) käsittelee henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen („DSGVO“) und des Bundesdatenschutzgesetzes (”GDPR-asetus”). mukaisesti. Tietosuojaselosteemme koskee kaikkia sen soveltamisalueeseen ilmoitettuja verkkosivustoja, sovelluksia sekä muita palveluja ja suoritteita (jäljempänä yhteisesti ”palvelut”), joita ABOUT YOU tarjoaa Euroopassa.

Kehotamme sinua lukemaan tietosuojaselosteemme huolellisesti. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteestamme, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@aboutyou.fi.

Sisältö

1.Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot

2.Tietosuojavastaavan yhteystiedot

3.Tietojenkäsittelyn tarkoitukset, oikeusperustat, rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edut sekä vastaanottajaryhmät

3.1. Verkkosivustojemme/sovellustemme käyttö

3.1.1. Lokitiedostot

3.1.2. Evästeet, seuranta, sosiaalisen median lisäosat

3.1.3. Suostumusten käsittely

3.2. Sopimuksen luominen, täytäntöönpano ja/tai päättäminen

3.2.1. Tietojenkäsittely sopimusta tehtäessä

3.2.2. Tietojen käyttö petosten torjuntaan

3.2.3. Tietojen välittäminen kuljetuspalveluntarjoajille/toimituskumppaneille

3.2.4. Tietojen välittäminen kumppanuusyrityksille

3.3. Tietojenkäsittely mainostarkoituksessa

3.3.1. Postitse tapahtuva mainonta

3.3.2. Uutiskirjeet

3.3.3. Sähköpostitse lähetettävät tuotesuositukset

3.3.4. Arvonnat

3.4. Verkkosivusto ja palvelujen optimointi

3.4.1. Google Analytics

3.4.2. Floodlight

3.4.3. Wingify Pvt Ltd. (VWO)

3.5. Verkkomarkkinointi

3.5.1. Adjust

3.5.2. Google Marketing Platform

3.5.3. Google Ads Remarketing

3.5.4. Googlen konversioseuranta

3.5.5. Google AdSense

3.5.6. Criteo

3.5.7. Facebook Retargeting ja Konversio

3.5.8. Pinterest Retargeting (Pinterest Tag)

3.5.9. Localytics

3.5.10. emetriq

3.5.11. RTB House

3.5.12. Tracdelight

3.5.13. Taboola

3.5.14. Visual Meta

3.5.15. Channelpilot

3.5.16. intelliAd Tracking

3.5.17. Snap Inc. (Snap Pixel ja Website Custom Audiences)

3.5.18. Muut mainosverkostot ja kumppanit

3.6. Fanisivustot

3.7. Sosiaalisen median lisäosat

3.7.1. Facebook Connect / Kirjautuminen

3.8. Asiakastili/käyttäjätili

3.9. Yhteydenotto

3.10.Maksut

3.10.1. Klarnan maksutavat

3.10.2. Paypal

4. Henkilötietojen käsittelijät

5. Tallennuksen kesto ja tietojen poistaminen

6. EU:n ulkopuolella olevat vastaanottajat

7.Sinun oikeutesi

7.1. Yleiskatsaus

7.2. Vastustamisoikeus

7.3. Peruutusoikeus

7.4. Fanisivustot

8. Yleiskatsaus evästeisiin ja muihin tekniikoihin

1. Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot

Tämä Tietosuojaseloste koskee tietojenkäsittelyä, jota toteuttaa

About You GmbH
Domstraße 10
20095 Hampuri
Saksa
Puhelin: 0800 916088
Sähköposti: asiakaspalvelu@aboutyou.fi

Edustaja: Tarek Müller (toimitusjohtaja). Sebastian Betz (toimitusjohtaja), Hannes Wiese (toimitusjohtaja)
Kotisivu: www.aboutyou.com

Seuraavilla internet-sivustoilla ja seuraavissa sovelluksissa: www.aboutyou.fi, ABOUT YOU App

2. Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän tietosuojavastaavaan:

About You GmbH
z. Hd. Sebastian Herting - Datenschutzkanzlei
Domstraße 10
20095 Hampuri
Saksa

Sähköposti: tietosuojavastaava@aboutyou.fi < br />

3.Tietojenkäsittelyn tarkoitukset, oikeusperustat, rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edut sekä vastaanottajaryhmät

3.1. Verkkosivustojemme/sovellustemme käyttö

3.1.1. Lokitiedostot

Aina käyttäessäsi palveluja päätelaitteesi selain lähettää tietoja käyttämällemme palvelimelle, ja ne tallentuvat tilapäisesti niin sanottuihin lokitiedostoihin. Tallennetut tiedostot sisältävät seuraavat tiedot, joita säilytetään niiden automaattiseen poistamiseen saakka: Pyynnön päivämäärä ja kellonaika, katsottavan sivun otsikko, pyynnön lähettävän päätelaitteen IP-osoite, edeltävän katsotun sivun verkko-osoite (Referrer URL), välitetty datamäärä, latausaika, käytetyn selaimen tuote- ja versiotiedot sekä palveluntarjoajasi nimi.
IP-osoitteen käsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta. Oikeutettu etumme perustuu seuraaviin:

  • sujuvan yhteydenmuodostuksen takaaminen
  • palvelujemme käyttömukavuuden takaaminen
  • järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arviointi.

Tietojen perusteella ei voi suoraan selvittää henkilöllisyyttäsi, emmekä myöskään selvitä sitä. Tiedot tallennetaan, ja ne poistetaan automaattisesti, kun edellä mainitut tarkoitukset on saavutettu. Poistamisen määräajat määräytyvät tarvittavuuden perusteella.

3.1.2. Evästeet, seuranta, sosiaalisen median lisäosat

Käytämme eri sivuillamme evästeitä ja vastaavia tekniikoita parantaaksemme palvelujemme käyttökokemusta ja mahdollistaaksemme tietyt toiminnot sekä kerätäksemme tilastotietoja palvelujemme käytöstä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi luo automaattisesti ja jotka tallentuvat käyttämääsi päätelaitteeseen (kannettavaan tietokoneeseen, taulutietokoneeseen, älypuhelimeen tms.) vieraillessasi palveluissamme ja/tai käyttäessäsi niitä. Evästeet eivät vahingoita päätelaitettasi eivätkä sisällä viruksia, troijalaisia tai muita haittaohjelmia. Evästeeseen tallentuu tietoja, jotka liittyvät kulloinkin käytettyyn päätelaitteeseen. Tämä ei kuitenkaan merkitse, että näin saisimme suoraan tietoa henkilöllisyydestäsi ja/tai voisimme tehdä päätelmiä sinusta henkilönä. Useimmat evästeet poistuvat selainistunnon päätyttyä (ns. istuntokohtaiset evästeet). Niiden avulla voimme esimerkiksi tarjota mahdollisuuden nähdä kaikilla sivuilla ostoskorisi, josta näet, montako tuotetta korissasi on ja mikä on ostoksesi senhetkinen arvo. Toiset evästeet pysyvät päätelaitteellasi, ja niiden avulla tunnistamme päätelaitteesi seuraavalla vierailullasi (ns. pysyvät evästeet). Erityisesti viimeksi mainittujen evästeiden tarkoituksena on tehdä tarjonnastamme käyttäjäystävällistä, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Näiden tekniikoiden ansiosta on esimerkiksi mahdollista, että sinulle näytetään erityisesti mielenkiinnon kohteidesi mukaisia tietoja palveluistamme.

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita toisaalta GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohdan perusteella (palvelujemme ja tarjontamme optimointia koskeva oikeutettu etu). Joitakin evästeitä ja vastaavia tekniikoita käytetään vain sinun suostumuksellasi (GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta). Jaamme evästeet ja vastaavat tekniikat niiden käyttötarkoituksen mukaan periaatteessa kolmeen luokkaan:

Välttämättömät evästeet ja tekniikat

Nämä evästeet ja vastaavat tekniikat ovat tarpeen palvelujemme toiminnan kannalta. Näitä ovat esimerkiksi evästeet ja vastaavat tekniikat, jotka tallentavat rekisteröitymisen jälkeen kirjautumistiedot verkkokauppaamme niin, että käyttäjät pysyvät kirjautuneina siirtyessään verkkokauppamme toiselle sivulle, sekä evästeet, jotka varmistavat, että palvelutoimintojen käyttäjäkohtaiset asetukset (valittu kieli jne.) säilyvät istunnosta toiseen.   Lisäksi nämä evästeet ja vastaavat tekniikat helpottavat palvelujemme turvallista ja asianmukaista käyttöä. Näiden tekniikoiden oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.

Analyysi- ja toimintaevästeet ja -tekniikat

Näiden evästeiden avulla voimme tarjota laajennettuja toimintoja ja personointia. Niitä voimme käyttää me tai kolmannet osapuolet, joiden palveluja käytämme omissa palveluissamme. Jos et salli näitä evästeitä, jotkin tai mikään näistä palveluista eivät mahdollisesti toimi moitteettomasti. Näiden evästeiden avulla voimme myös laskea vierailut ja liikenteen lähteet niin, että voimme mitata ja parantaa palvelujemme tehokkuutta. Ne auttavat meitä saamaan tietoa siitä, mitkä sivut ovat suosituimpia, mitä käytetään vähiten ja miten käyttäjät liikkuvat palveluissamme. Kaikki nämä evästeiden keräämät tiedot kootaan yhteen, ja ne ovat siksi anonyymejä. Jos et salli näitä evästeitä, emme voi tietää, milloin käytät palvelujamme tai vierailet niissä. Näiden tekniikoiden oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Markkinointi

Me tai kolmannet osapuolet voimme käyttää evästeitä tai vastaavia tekniikoita verkkosivustomme kautta näyttääksemme sinulle merkityksellistä sisältöä/mainontaa sekä omalla sivustollamme että kolmansien osapuolten sivuilla. Tällöin saatetaan muodostaa ns. profiileja kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Henkilöä ei yleensä voida tunnistaa suoraan näistä tiedoista, koska käytetään vain pseudonymisoituja selain- ja/tai laitetietoja. Jos et salli näitä evästeitä ja vastaavia tekniikoita, näet vähemmän merkityksellistä, sinun kiinnostuksenkohteidesi mukaista sisältöä/mainontaa. Näiden tekniikoiden oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Mikäli käytämme tietojasi suostumuksesi perusteella, annat kyseisen suostumuksen napsauttamalla OK-painiketta bannerissa, jonka näet vieraillessasi palveluissamme – mahdollisesti tehtyjäsi tiettyjä asetuksia.


Napsauttamalla ”OK” hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käytön tietojesi käsittelemiseksi sekä niiden välittämisen markkinointikumppaneillemme (kolmansille osapuolille). Myös kumppanimme käyttävät evästeitä ja vastaavia tekniikoita mainonnan personointiin, mittaamiseen ja analysointiin.


Huomautus peruutusoikeudesta

Voit peruuttaa suostumuksesi tulevaisuuden osalta kokonaan tai osittain muuttamalla asetuksiasi valintakeskuksessamme täällä.


Selainasetukset

Voit luonnollisesti muuttaa selaimesi asetuksia siten, ettei se tallenna evästeitä päätelaitteeseesi. Useimpien verkkoselainten valikkorivin ohjetoiminnossa sinulle selitetään, miten estät selaintasi hyväksymästä uusia evästeitä, miten saat selaimesi ilmoittamaan sinulle, kun vastaanotat uuden evästeen, sekä miten voit poistaa kaikki vastaanotetut evästeet ja estää kaikkien uusien tallentumisen.

Toimi näin:

Internet Explorer:

  1. Valitse Työkalu-valikosta ”Internet-asetukset”.
  2. Napsauta välilehteä ”Tietosuoja”.
  3. Voit nyt tehdä internetalueen turvallisuusasetuksia. Tässä valitset, hyväksytäänkö vai estetäänkö evästeet.
  4. Vahvista asetukset napsauttamalla ”OK”.

Firefox:

  1. Valitse Työkalut-valikosta kohta ”Asetukset”.
  2. Napsauta ”Tietosuoja ja turvallisuus”.
  3. Valitse pudotusvalikosta kohta ”Oma”.
  4. Tässä voit valita, hyväksytäänkö evästeet ja kuinka kauan haluat evästeiden säilyvän, sekä lisätä poikkeuksia sivustoista, joille haluat antaa luvan käyttää aina evästeitä tai joille et halua koskaan antaa lupaa käyttää evästeitä.
  5. Vahvista asetukset napsauttamalla ”OK”.

Google Chrome:

  1. Napsauta selaimen valikkorivin Chrome-valikkoa tai kolmea pistettä.
  2. Valitse ”Asetukset”.
  3. Napsauta ”Lisäasetukset”.
  4. Napsauta kohdassa ”Tietosuoja ja turvallisuus” kohtaa ”Evästeet ja muut sivuston tiedot”..
  5. Tässä kohden voit tehdä seuraavat evästeasetukset:
    • Tyhjennä evästeet
    • Estä kaikki evästeet
    • Tyhjennä evästeet ja sivustodata, kun suljet Chromen
    • Sivustot, jotka voivat aina käyttää evästeitä, sekä sivustot, jotka eivät koskaan voi käyttää evästeitä

Huomautamme, että tällöin kaikki palvelujemme toiminnot eivät ehkä ole täysin käytettävissä.

Yleiskatsaus evästeisiin ja muihin tekniikoihin

Täällä on esitetty yleiskatsaus sivustollamme käytetyistä evästeistä ja muista tekniikoista.

3.1.3. Suostumusten käsittely

Käytämme suostumusten hallintatyökalua (”OneTrust”), jonka tarjoaja on OneTrust, LLC (Ison-Britannian pääkonttori: Cannon Green, 27 Bush Lane, London EC4R 0AA, Iso-Britannia, ja Yhdysvaltojen pääkonttori: 1350 Spring Street NW, Suite 500, Atlanta, Georgia 30309, USA). OneTrustia käytetään esimerkiksi koko sivustoa koskevien evästeasetusten tallentamiseen. OneTrust tallentaa tietoja sivuston käyttämistä evästeluokista ja siitä, ovatko käyttäjät antaneet tai peruneet suostumuksensa yksittäisten luokkien käyttöön. Tämän ansiosta voimme estää sen, että evästeitä käytettäisiin käyttäjän selaimen kaikissa luokissa, jos tähän ei ole annettu suostumusta. OneTrust käyttää tietojen tallentamiseen evästeitä, joiden normaali käyttöaika on yksi vuosi siten, että palaavien kävijöiden valinnat tallennetaan. OneTrust on lisäksi sertifioitu Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti ja takaa siten eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnPeAAK&status=Active).

Näiden tietojenkäsittelyjen oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c) ja f) alakohta.

3.2. Sopimuksen luominen, täytäntöönpano ja/tai päättäminen

3.2.1. Tietojenkäsittely sopimusta tehtäessä

Rekisteröityessäsi johonkin palveluistamme ja/tai tehdessäsi kanssamme muun sopimuksen (esim. ostat meiltä jonkin tuotteen), käsittelemme sopimuksen tekemiseen, toteuttamiseen tai päättämiseen tarvittavia tietoja. Näitä ovat seuraavat:

  • puhuttelu
  • etunimi, sukunimi
  • laskutus- ja toimitusosoite
  • sähköpostiosoite
  • laskutus- ja maksutiedot
  • syntymäaika
  • puhelinnumero
  • kauppa-asetukset

Tämän oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) ja b) alakohta, ts. annat tiedot käyttöömme sinun ja meidän välisen sopimussuhteen (esim. asiakas-/käyttäjätilin pitäminen, kauppasopimuksen toteuttaminen) perusteella. Sähköpostiosoitteesi käsittelemisen perustana ostaessasi joltakin sivustoistamme / jollakin sovelluksellamme on lisäksi se, että olemme velvollisia lähettämään sähköisen tilausvahvistuksen (GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c) alakohta.

Tallennamme sopimuksen tekemistä varten kerätyt tiedot – ellemme käytä niitä omiin markkinointitarkoituksiin – kyseisen sopimuksen keston ajaksi sekä kulloistenkin lakisääteisten ja mahdollisten sopimukseen perustuvien takuuoikeuksien päättymiseen saakka. Tämän määräajan päätyttyä säilytämme sopimussuhdetta koskevat kauppa- ja vero-oikeudellisesti tarpeelliset tiedot lakisääteisten määräaikojen ajan. Tänä aikana tietoja käsitellään uudelleen ainoastaan mahdollista verohallinnon tarkastusta varten.

Lisäksi palvelujamme koskevan kauppasopimuksen tekemiseen tarvitaan seuraavanlaista tietojenkäsittelyä:

Maksutiedot välitetään käyttämillemme maksupalveluntarjoajille, jotka hoitavat maksun/maksut. Toimitusosoitetta koskevat tiedot luovutamme käyttämillemme logistiikkayrityksille ja toimituskumppaneille, jotta tilaus voidaan toimittaa. Varmistaaksemme, että tavaratoimitus on toiveidesi mukainen, luovutamme mahdollisesti sähköpostiosoitteesi ja mahdollisesti puhelinnumerosi käyttämillemme logistiikkayrityksille ja toimituskumppaneille, jotka hoitavat toimituksen. Nämä saattavat ennen toimitusta ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen kanssasi toimituksen yksityiskohdista. Kyseiset tiedot välitetään vain kulloistakin tarkoitusta varten, eikä niitä käytetä onnistuneen toimituksen jälkeen muihin tarkoituksiin. Tiedot poistetaan kauppa- ja vero-oikeudellisten säilytysvelvollisuuksien päätyttyä.

3.2.2. Tietojen käyttö petosten torjuntaan

Tilauksen yhteydessä antamiasi tietoja voidaan käyttää sen tarkistamiseen, onko kyseessä epätyypillinen tilaustapahtuma (esim. useiden tavaroiden samanaikainen tilaus samaan osoitteeseen eri asiakastileiltä). Tällaisen tarkastuksen tekemisen perusteena meillä on aina oikeutettu etu. Käsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.

3.2.3. Tietojen välittäminen kuljetuspalveluntarjoajille/toimituskumppaneille

Tilattujen tavaroiden toimittamista varten toimimme yhteistyössä logistiikkapalveluntarjoajien/kuljetusyritysten ja/tai toimituskumppaneiden kanssa: Voimme välittää näille seuraavia tietoja tilattujen tavaroiden toimittamista tai toimituksesta ilmoittamista varten: etunimi, sukunimi, postiosoite sekä tarvittaessa sähköpostiosoite ja tarvittaessa puhelinnumero. Käsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b) alakohta.

3.2.4. Tietojen välittäminen kumppanuusyrityksille

Palvelujemme kautta voit hyödyntää kolmansien osapuolten tarjontaa. Tällaisissa tapauksissa teet mahdollisesti sopimuksen suoraan kumppanimme kanssa, ja sopimuksen tekemiseen tarvittavat tiedot (esim. etunimi, sukunimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, laskutus- ja maksutiedot, syntymäaika, puhelinnumero) välitetään sille.

Tällaiset kumppaniemme etutarjoukset ovat tunnistettavissa kumppanitarjouksiksi ja on merkitty sellaisiksi.

3.3. Tietojenkäsittely mainostarkoituksessa

3.3.1. Postitse tapahtuva mainonta

Meillä on aina oikeutettu etu perusteena tiettyjen tietojen käyttämiselle markkinointitarkoituksiin voidaksemme tehdä sinulle kiinnostavia tarjouksia. Käsittelemme postitse tapahtuvaa mainontaa varten seuraavia tietoja omiin markkinointitarkoituksiin sekä kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin: etunimi, sukunimi, postiosoite, syntymävuosi.

Lisäksi meillä on oikeus tallentaa mainitut sinua koskevat, lain määräyksiä noudattaen hankitut henkilötiedot omiin markkinointitarkoituksiin sekä kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin. Tavoitteena on esittää sinulle vain todellisten tai oletettujen tarpeiden/kiinnostuksenkohteiden mukaista mainontaa häiritsemättä sinua mainonnalla, joka ei ole sinulle kiinnostavaa.

Tätä varten tallennettuja tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille. Lisäksi About You pseudonymisoi/anonymisoi sinusta kerätyt henkilötiedot käyttääkseen pseudonymisoituja/anonymisoituja tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa sekä kolmansien osapuolten (mainostajien) markkinointitarkoituksiin.

Pseudonymisoituja/anonymisoituja tietoja voidaan käyttää myös yksilöllisen verkkomainonnan kohdistamiseen sinulle, jolloin ulkopuoliset palveluntarjoajat ja/tai toimistot voivat ohjata mainontaa. Henkilötietojen käyttämisessä mainontatarkoituksiin oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.


Vastustamisoikeus
Voit milloin tahansa vastustaa maksuttomasti henkilötietojesi käyttämistä edellä mainittuihin markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla tästä osoitteeseen asiakaspalvelu@aboutyou.fi.

Jos ilmoitat vastustavasi tietojen käyttämistä, tietojasi ei enää käsitellä mainontatarkoituksissa. Huomautamme, että poikkeustapauksissa sinulle saattaa tulla mainosmateriaalia väliaikaisesti vielä vastustusilmoituksesi saapumisen jälkeen. Tämä johtuu kohdistamiseen tarvittavasta ajasta, eikä se merkitse, ettemme olisi toteuttaneet vastustusilmoitustasi.


3.3.2. Uutiskirjeet

Palvelujemme yhteydessä tarjoamme sinulle mahdollisuutta tilata uutiskirjeemme. Varmistaaksemme, ettei sähköpostiosoitteen antamisessa ole tapahtunut virheitä, käytämme niin sanottua double opt in -menettelyä (DOI-menettelyä): Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi kirjautumiskenttään ja antanut suostumuksesi uutiskirjeemme saamiseen, lähetämme sinulle vahvistuslinkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vasta napsautettuasi vahvistuslinkkiä sähköpostiosoitteesi liitetään uutiskirjeemme lähetyslistaan. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.


Huomautus peruutusoikeudesta
Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tulevaisuuden osalta lähettämällä ilmoituksen osoitteeseen asiakaspalvelu@aboutyou.fi tai käyttää jokaisen uutiskirjeen lopussa olevaa poistumislinkkiä.



3.3.3.Sähköpostitse lähetettävät tuotesuositukset

Kanta-asiakkaana saat meiltä säännöllisesti tuotesuosituksia sähköpostitse. Saat nämä tuotesuositukset riippumatta siitä, oletko tilannut uutiskirjeen. Tällöin käytämme oston yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta sellaisten omien tavaroidemme ja/tai palvelujemme mainostamiseen, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo hankkinut tilaamalla. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.


Huomautus vastustamisoikeudesta
Voit milloin tahansa vastustaa maksutta tuotesuosituksiamme tulevaisuuden osalta lähettämällä ilmoituksen osoitteeseen asiakaspalvelu@aboutyou.com tai käyttämällä jokaisen tuotesuositusviestin lopussa olevaa vastustuslinkkiä.



3.3.4. Arvonnat

Jos rekisteröidyt/osallistut ABOUT YOUn järjestämiin arvontoihin (jäljempänä: ”arvonnat”), käytämme kunkin osallistumisen yhteydessä ilmoittamiasi tietoja osallistumissopimuksen toteuttamiseen, erityisesti voitosta ilmoittamiseen sekä mahdollisesti tarjontamme ja/tai arvontakumppaniemme tarjouksien mainostamiseen. Yksityiskohtaiset selostukset on esitetty kunkin arvonnan osallistumisehdoissa. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta, GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b) alakohta sekä GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.

3.4. Verkkosivusto ja palvelujen optimointi

3.4.1. Google Analytics

Sivustomme tarpeiden mukaisen kehittämisen ja jatkuvan optimoinnin vuoksi käytämme GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohdan perusteella Google Analyticsiä, Google Inc.:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää niin sanottuja evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneellesi ja mahdollistavat verkkosivuston käyttösi analysoinnin. Tässä yhteydessä luodaan pseudonymisoituja käyttäjäprofiileja ja käytetään evästeitä. Eväste tallentaa muun muassa seuraavat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi:

  • selaintyyppi/-versio,
  • käyttöjärjestelmä,
  • Referrer URL (edeltävän katsotun sivun verkko-osoite),
  • pyynnön esittävän tietokoneen isäntänimi (IP-osoite),
  • palvelinpyynnön kellonaika

Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän toimeksiannosta verkkosivuston käyttösi analysoimiseen, raporttien kokoamiseen verkkosivuston toiminnoista sekä muiden sivuston käyttöön ja internetin käyttöön liittyvien palvelujen tuottamiseen verkkosivuston ylläpitäjälle. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin. Voit estää evästeiden tallentumisen muuttamalla selaimesi asetuksia; huomautamme kuitenkin, että siinä tapauksessa et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja täysimääräisesti. Voit estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä evästeen tuottamia ja verkkosivustomme käyttöösi liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä selaimen lisäosan: tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

Lisäosan vaihtoehtona voit myös erityisesti mobiilipäätelaitteiden selaimissa estää Google Analyticsin tietojenkeräämisen napsauttamalla tätä linkkiä . Tällöin asennettaan opt out -eväste, joka estää tietojesi tulevan keräämisen vieraillessasi tällä verkkosivustolla. Opt out -eväste asennetaan vain kyseiseen selaimeen ja koskee vain meidän sivustoamme, ja se asennetaan päätelaitteellesi. Jos tyhjennät evästeet selaimestasi, sinun on otettava opt out -eväste uudelleen käyttöön. Lisätietoja Google Analyticsiin liittyvästä tietosuojasta on Google Analyticsin verkkosivustolla.

3.4.2. Floodlight

Käytämme internetsivustollamme "DoubleClick Floodlight” -nimistä palvelua, jonka tuottaja on Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti (jäljempänä "Google"). Google tallentaa ja käsittelee tietoja käyttäjäkäyttäytymisestäsi internetsivustollamme. Käytämme DoubleClick Floodlight -palvelua markkinointi- ja optimointitarkoituksiin, erityisesti internetsivustomme käytön analysointiin ja voidaksemme parantaa jatkuvasti yksittäisiä toimintoja ja tarjouksia sekä käyttäjäkokemusta.

Käyttäjäkäyttäytymisen tilastollisen analysoinnin avulla voimme parantaa tarjontaamme ja saada sen kiinnostavammaksi sinulle käyttäjänä. Tämä on myös oikeutettu etumme, jonka perusteella kolmas osapuoli käsittelee edellä mainittuja tietoja. Oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen f) alakohta.

Voit estää evästeiden asentumisen tyhjentämällä nykyiset evästeet ja poistamalla evästeiden tallentamisen käytöstä selaimesi asetuksista. Huomautamme, että siinä tapauksessa et ehkä voi käyttää verkkosivustomme kaikkia toimintoja täysimääräisesti. Voit estää Googlea keräämästä edellä mainittuja tietoja myös asentamalla opt out -evästeen jollakin seuraavien linkkien osoittamista verkkosivustoista:

http://optout.networkadvertising.org/#!/

http://optout.aboutads.info/?c=2#!/

http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/

Huomautamme, että tämä asetus poistuu, jos tyhjennät evästeet. Voit vastustaa henkilötietojen keräämistä ja välittämistä tai estää näiden tietojen käsittelyn estämällä JavaScriptin suorittamisen selaimessasi. Lisäksi voit estää JavaScript-koodin suorittamisen kokonaan asentamalla JavaScriptin esto-ohjelman (esim. https://noscript.net/" tai https://www.ghostery.com". Huomautamme, että siinä tapauksessa et ehkä voi käyttää verkkosivustomme kaikkia toimintoja täysimääräisesti.

Lisätietoja kolmannen osapuolen tietosuojasta on seuraavalla verkkosivustolla: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/"

3.4.3. Wingify Pvt Ltd. (VWO)

Tämä sivusto tekee käyttäjäkäyttäytymisen analyysejä niin sanotulla A/B-testauksella. Tällöin voimme esittää sinulle sivujamme siten, että niiden sisältöä on hieman muunnettu profiiliseurannan mukaisesti. Näin voimme analysoida tarjontaamme ja parantaa sitä säännöllisesti sekä saada sen kiinnostavammaksi sinulle käyttäjänä. A/B-testauksen käytön oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen f) alakohta.

Tätä analysointia varten tietokoneellesi asennetaan evästeitä, joiden tuottaja on palveluntarjoajamme TOP FLOOR (14th), KLJ TOWER NORTH B-5, NETAJI SUBHASH PLACE, PITAMPURA DELHI North West DL 110034 IN. Tallennamme näin kerätyt tiedot automaattisesti Saksassa olevalle palvelimellemme. Ennen analyysien tekemistä IP-osoitteita käsitellään lyhennettyinä; niitä ei voi yhdistää suoraan henkilöön. Selaimesi välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin keräämiimme tietoihin. Voit vastustaa A/B-testausta syöttämällä sivustomme internetosoitteen seuraavalla Wingifyn (VWO) verkkosivulla: https://vwo.com/opt-out/ ja aktivoimalla sen jälkeen siellä luodun linkin tai käyttämällä asetuskeskustamme.

3.5. Verkkomarkkinointi

Käytämme sivuillamme erilaisia tietoja markkinointitarkoituksiin. Tavoitteemme on, että sinulle näytetään todellisten tai oletettujen kiinnostuksenkohteidesi mukaista mainontaa eikä sinun tarvitse kiinnittää huomiota mainoksiin, jotka eivät ole sinun kannaltasi kiinnostavia. Käytämme tähän erilaisia mainosmuotoja sekä ABOUT YOUn ja kolmansien osapuolten (third parties) tekniikoita. Nämä kolmannet osapuolet toimivat osin henkilötietojen käsittelijöinä mutta osin myös rekisterinpitäjinä. Henkilötietojen käsittelijällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun. Henkilötietojen käsittelijät eivät käytä tietoja omiin tarkoituksiinsa vaan suorittavat henkilötietojen käsittelyä yksinomaan rekisterinpitäjän lukuun. Näin voimme esittää sekä omilla verkkosivuillamme että kumppaniemme sivuilla kohdistettua verkkomainontaa käyttäjille, joka ovat jo osoittaneet kiinnostusta tuotteitamme kohtaan verkkokaupassamme. Tutkimuksista tiedämme, että personoitujen, kiinnostuksenkohteisiin perustuvan mainonnan näyttäminen on internetin käyttäjälle kiinnostavampaa kuin mainonta, jossa ei ole tällaista henkilökohtaista ulottuvuutta.

3.5.1. Adjust

Käytämme Adjust- käytönarviointi- ja analyysitekniikkaa, jonka toimittaja on adjust GmbH, Saarbrücker Str. 36, 10405 Berlin. Adjust-palvelu on ePrivacyseal-palvelun (European Seal for your Privacy) tarkastama ja sertifioima (ks. https://www.eprivacy.eu/kunden/vergebene-siegel/). Adjust kerää tietoja vuorovaikutuksesta mainosvälineidemme kanssa sekä sovelluksen asennus- ja tapahtumatietoja ja antaa ne käyttöön anonymisoituina analyyseina. Käytämme näitä tietoja sovellusmarkkinointikampanjoidemme menestyksen mittaamiseen, omaan markkinatutkimukseen ja sovelluksen optimointiin. Adjust käyttää analyyseihin IDFA- tai Android ID:tä sekä anonymisoitua IP- ja MAC-osoitettasi. Kerätyt tiedot lähetetään lisäksi sovellusmainoskampanjoidemme toteuttamista ja optimointia varten tästä vastaaville palveluntarjoajille. Yksityiskohtaiset tiedot käytettävistä palveluntarjoajista löydät tietosuojaselosteemme tätä koskevista kappaleista. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Tietojen keräämisen, analysoinnin ja käytön verkkosivustolla voi estää tulevaisuuden osalta osoitteessa https://www.adjust.com/opt-out/) Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.2. Google Marketing Platform

Tämä verkkosivusto käyttää Google Marketing Platform -verkkomarkkinointityökalua, jonka tarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("GMP").

GMP käyttää evästeitä, jotta käyttäjä näkisi hänelle merkityksellisiä mainoksia, kampanjamenestyksen raportointia voitaisiin parantaa eikä käyttäjälle näytettäisi samoja mainoksia useita kertoja.

Google tunnistaa evästetunnisteen avulla, mitkä mainokset näkyvät selaimessasi, ja voi siten estää sen, että ne näkyisivät useita kertoja.

Lisäksi GMP voi tarkastella evästetunnisteiden avulla niin sanottuja konvertointeja, jotka liittyvät näytöllä esitettäviin ilmoituksiin. Näin on esimerkiksi siinä tapauksessa, että käyttäjä näkee GMP-ilmoituksen ja hakee myöhemmin samaa selainta käyttäen mainostajan sivun ja ostaa jotakin tuon verkkosivun kautta. Googlen mukaan GMP-evästeet eivät sisällä henkilötietoja.

Käytettävien markkinointityökalujen vuoksi selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Me emme voi vaikuttaa niiden tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön, joita Google kerää tämän työkalun käytön myötä, ja tiedotamme siksi omien tietojemme mukaisesti seuraavaa: GMP-yhteyden myötä Google saa tiedon siitä, että olet hakenut kyseisen verkkosivustomme osan tai olet napsauttanut mainostamme. Jos olet rekisteröitynyt johonkin Googlen palveluun, Google voi yhdistää vierailun tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Googleen tai et ole kirjautuneena, on mahdollista, että palveluntarjoaja saa tietoonsa IP-osoitteesi ja tallentaa sen. GMP:tä käytettäessä henkilötietoja saatetaan myös välittää Google LLC.:n palvelimelle Yhdysvaltoihin.

Siltä varalta, että henkilötietoja välitetään Yhdysvalloissa kotipaikkansa pitävälle Google LLC.:lle, Google LLC. on sertifioitu Yhdysvaltojen ja EU:n väliseen Privacy Shield -järjestelyyn, joka takaa EU:ssa voimassa olevan tietosuojan tason noudattamisen. Voimassa olevan sertifikaatin voi nähdä täällä: www.privacyshield.gov/list.

Täältä löydät lisätietoja GMP by Googlen tietosuojamääräyksistä: www.google.de/policies/privacy/.

Olemme pyytäneet GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisen suostumuksesi edellä kuvattuun tietojesi käsittelyyn, mikäli se on oikeudellisesti tarpeen. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.3. Google Ads Remarketing

Verkkosivustollamme käytetään Google Ads Remarketing -uudelleenmarkkinointitoimintoja. Niillä mainostamme verkkosivustojamme Googlen hakutuloksissa ja kolmansien osapuolten sivustoilla. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (”Google”). Google asentaa tätä varten evästeen päätelaitteesi selaimeen. Se mahdollistaa pseudonymisoidun evästetunnisteen avulla automaattisesti kiinnostuksenkohteisiin perustuvan mainonnan sen perusteella, millä verkkosivuilla olet vieraillut.

Tätä varten Google yhdistää henkilötietosi väliaikaisesti Google Analytics -tietoihin kohderyhmien muodostamiseksi. Google Ads Remarketingia käytettäessä henkilötietoja saatetaan myös välittää Google LLC.:n palvelimelle Yhdysvaltoihin.

Voit estää pysyvästi näyttövalintoja koskevien evästeiden asentamisen lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä saatavan selaimen lisäosan: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Siltä varalta, että henkilötietoja välitetään Yhdysvalloissa kotipaikkansa pitävälle Google LLC.:lle, Google LLC. on sertifioitu Yhdysvaltojen ja EU:n väliseen Privacy Shield -järjestelyyn, joka takaa EU:ssa voimassa olevan tietosuojan tason noudattamisen. Voimassa olevan sertifikaatin voi nähdä täällä: https://www.privacyshield.gov/list .

Täältä löydät lisätietoja ja Googlen mainontaa koskevat tietosuojamääräykset: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Olemme pyytäneet GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohdan mukaisen suostumuksesi edellä kuvattuun tietojesi käsittelyyn, mikäli se on oikeudellisesti tarpeen. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.4. Googlen konversioseuranta

Hyödynnämme lisäksi Google AdWords -palvelun käytön yhteydessä niin sanottua konversioseurantaa. Napsauttaessasi Googlen näyttämää mainosta tietokoneeseesi/päätelaitteeseesi tallentuu konversioseurannan eväste. Näiden evästeiden voimassaolo päättyy 30 päivän kuluttua. Ne eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä siten käytetä henkilön tunnistamiseen. Konversioevästeen avulla kerätyt tiedot on tarkoitettu konversiotilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurantapalvelun.

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Voit estää evästeiden tallentumisen muuttamalla selaimesi asetuksia; huomautamme kuitenkin, että siinä tapauksessa et ehkä voi käyttää kaikkia palvelujemme toimintoja täysimääräisesti. Lisäksi voit poistaa selaimessasi käytöstä Googlen kiinnostuksenkohteisiin perustuvat mainokset sekä kiinnostuksenkohteisiin perustuvat Google-mainokset verkossa (Googlen Display-verkoston sisällä) valitsemalla osoitteessa www.google.fi/settings/ads vaihtoehdon ”pois käytöstä” tai poistat aktivoinnin sivulla www.aboutads.info/choices/. Lisätietoja tätä koskevista asetusmahdollisuuksistasi ja Googlen tietosuojasta on osoitteessa www.google.fi/intl/fi/policies/privacy/?fg=1. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.5. Google AdSense

Käytämme Google AdSense -verkkomainontapalvelua, jonka avulla sinulle voidaan esittää kiinnostuksenkohteisiisi perustuvaa mainontaa. Tarkoituksenamme on näyttää sinulle mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua, jotta palvelumme olisivat sinulle kiinnostavampia. Tätä varten sinusta kerätään tilastotietoja, joita mainoskumppanimme käsittelevät. Nämä mainokset tunnistaa kussakin mainoksessa näkyvästä huomautuksesta, jossa se on merkitty Google-mainokseksi.

Google saa tiedon siitä, että olet avannut verkkosivustomme. Google käyttää tässä jäljitettä asettaakseen evästeen tietokoneellesi. Kun olet kirjautuneena Google-tilillesi, tietosi voidaan kohdistaa suoraan siihen. On mahdollista, että näitä tietoja luovutetaan Googlen sopimuskumppaneille, kolmansille osapuolille ja viranomaisille. Tietojesi käsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Täältä löydät lisätietoja tietojenkeräyksen tarkoituksesta ja laajuudesta ja tietojenkäsittelystä sekä lisätietoja tähän liittyvistä oikeuksistasi ja asetusmahdollisuuksista yksityisyytesi suojaamiseksi: http://www.google.de/intl/de/policies/technologies/ads. Google noudattaa EU-US Privacy Shield -järjestelyä, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

3.5.6. Criteo

Tälle verkkosivustolle on integroitu uudelleenkohdistustekniikkaa, jonka toimittaja on Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris. Kyseistä tekniikkaa käyttäen sinulle voidaan näyttää kolmansien osapuolten sivustoilla (ns. publisher-sivustoilla) sellaisten tuotteiden mainoksia, joita olet katsonut tällä sivustolla. Criteo kerää tätä varten tietoa käyttökäyttäytymisestäsi tällä verkkosivustolla selaimeesi asennettavien seurantaevästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla sekä käyttäen mainostunnuksia ympäristöissä, jotka eivät tue evästeitä, esimerkiksi sovelluksissa. Näiden tekniikoiden avulla Criteo voi analysoida trendejä ja tunnistaa yksittäisten käyttäjien kiinnostuksenkohteet verkkosivustojen ja sovellusten osalta. Criteo merkitsee näiden tekniikoiden avulla kumppaniensa verkkosivustojen ja sovellusten kävijät. Criteon merkitsemät käyttäjät saavat teknisen tunnisteen. Criteo ei missään vaiheessa kerää henkilötietoja, jotka mahdollistavat tunnistamisen, esimerkiksi nimeä tai osoitetta. Criteo analysoi yksinomaan tarkasteltuja tuotteita ts. hakukäyttäytymistä ja sivuvierailuja kumppanin niillä mainossivustoilla, joille Criteo toimittaa mainontaa. Personoidun mainonnan toimittamiseksi ja saumattoman verkkokokemuksen tarjoamiseksi sinulle Criteo saattaa synkronisoida käyttämiesi eri selainten tunnukset (”tunnussynkronisointi”). Tunnussynkronisointitekniikkansa ansiosta Criteo pysyy tarjoamaan sinulle aina merkityksellisimmät ilmoitukset – riippumatta käytettävästä selaimesta ja päätelaitteesta – ilman, että Criteon tarvitsee tätä varten kerätä ja käsitellä henkilötietoja, kuten nimiä tai osoitteita. Tätä tarkoitusta varten Criteo käyttää tarkkoja yhdistämismenetelmiä Criteo-tekniikoilla kerättävien teknisten tietojen perusteella – näitä ovat esimerkiksi mainoskumppaniemme tunnukset ja kumppanien Criteolle luovuttamat salatut sähköpostiosoitteet. Tästä näet lisätietoja Criteon tietosuojasta: https://www.criteo.com/de/privacy/

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Voit perua suostumuksesi Criteon pseudonyymiseen analyysiin verkkokäyttäytymisestä seuraavasta linkistä https://www.criteo.com/de/privacy/ tai perumalla suostumuksesi asetuskeskuksessamme.

3.5.7. Facebook Retargeting ja Konversio

Käytämme Facebook Ireland Limitedin pikseliä (Website-Custom-Audience-Pixel). Pikselin avulla ABOUT YOU ja Facebook Ireland Limited keräävät yhteisvastuullisesti tietoja tämän verkkosivuston käytöstä (esim. tietoja katsotuista artikkeleista), ja ne välitetään Facebook Ireland Limitedille. Nämä tiedot voidaan kohdistaa niiden lisätietojen avulla, joita Facebook Ireland Limited on tallentanut sinusta esim. Facebookissa olevan tilisi perusteella. Pixelillä kerättyjen tietojen avulla sinulle voidaan näyttää kiinnostuksenkohteisiin perustuvia mainoksia Facebook-tililläsi (Retargeting). Facebook Ireland Limited voi lisäksi yhdistää pikselillä kerätyt tiedot, ja Facebook Ireland Limited voi käyttää yhdistettyjä tietoja omiin mainostarkoituksiin sekä kolmansien osapuolten mainostarkoituksiin. Facebook Ireland Limited voi siten päätellä esimerkiksi tämän sivuston selauskäyttäytymisestäsi tiettyjä kiinnostuksenkohteita ja hyödyntää niitä kolmansien osapuolten tarjonnan mainostamisessa. Facebook Ireland Limited voi lisäksi yhdistää pikselillä kerätyt tiedot muihin tietoihin, joita Facebook Ireland Limited on kerännyt sinusta muilta verkkosivustoilta ja/tai Facebookin käytöstäsi, jolloin Facebook Ireland Limited voi tallentaa sinusta profiilin. Tätä profiilia voidaan käyttää mainostarkoituksiin. Facebook Ireland Limited on yksin vastuussa tällä verkkosivustolla käytetystä website custom audience pixelin (mukautettujen kohderyhmien luominen sivustossa) avulla kerättyjen tietojen pysyvästä tallentamisesta ja kuvatusta myöhemmästä käsittelystä.

Olemme ottaneet Facebook-pikselitoiminnon yhteydessä käyttöön myös automaattisen edistyneen vastaavuuksien haun (advanced matching). Tämä pikselin toiminto mahdollistaa meille kerättyjen sähköpostiosoitteiden, nimien, sukupuolen, kaupungin, maakunnan, postinumeron ja syntymäajan ja puhelinnumeroiden lähettämisen lisätietoina Facebookille, mikäli olet antanut nämä tiedot käyttöön ja antanut tähän suostumuksesi. Tämän aktivoinnin ansiosta voimme sopeuttaa Facebookin mainoskampanjat vielä tarkemmin ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita palveluistamme tai tuotteistamme.

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Lisätietoja Facebook Ireland Limitedin tietosuojasta on osoitteessa https://www.facebook.com/policy.php. Täällä voit myös vaatia Facebook Ireland Limitediltä rekisteröidyn oikeuksiasi (esim. oikeutta tietojen poistamiseen). Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.8. Pinterest Retargeting (Pinterest Tag)

Käytämme Pinterest Europe Ltd.:n (Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland) pikseliä (Pinterest Tag). Tämän pikselin avulla Pinterest Europe Limited ja ABOUT YOU keräävät yhteisvastuullisesti tietoja käytöstä (esim. tietoja katsotuista artikkeleista), ja tiedot välitetään Pinterest Europe Limitedille. Pinterest Europe Limitedille välitettyjen tietojen myöhempi käsittely tapahtuu Pinterest Europe Limitedin yksinomaisella tietosuojaoikeudellisella vastuulla. Nämä Pinterest Europe Limitedille välitetyt tiedot voidaan kohdistaa sinuun sellaisten muiden tietojen avulla, jotka Pinterest Europe Limited on tallentanut sinusta esimerkiksi Pinterest-tilisi perusteella. Pikselillä kerättyjen tietojen avulla sinulle voidaan näyttää kiinnostuksenkohteisiin perustuvia mainoksia Pinterest-tililläsi (uudelleenkohdistus). Pinterest Europe Limited voi lisäksi yhdistää pikselillä kerätyt tiedot, ja Pinterest Europe Limited voi käyttää yhdistettyjä tietoja omiin mainostarkoituksiin sekä kolmansien osapuolten mainostarkoituksiin. Pinterest Europe Limited voi siten päätellä esimerkiksi tämän sivuston selauskäyttäytymisestäsi tiettyjä kiinnostuksenkohteita ja hyödyntää niitä kolmansien osapuolten tarjonnan mainostamisessa. Pinterest Europe Limited voi lisäksi yhdistää pikselillä kerätyt tiedot muihin tietoihin, joita Pinterest Europe Limited on kerännyt sinusta muilta verkkosivustoilta ja/tai Facebookin käytöstäsi, jolloin Pinterest Europe Limited voi tallentaa sinusta profiilin. Tätä profiilia voidaan käyttää mainostarkoituksiin. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Lisätietoja Pinterest Europe Limitedin tietosuojasta on osoitteessa https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy .

Täällä voit myös vaatia rekisteröidyn oikeuksiasi (esim. oikeutta tietojen poistamiseen) niiden tietojen osalta, joita Pinterest Europe Limited käsittelee tietosuojaoikeuden tarkoittamana rekisterinpitäjänä. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.9. Localytics

Localytics on analyysityökalu, jonka tarjoaa ja jota käyttää Char Software Inc., jonka kotipaikka on Boston MA, USA. Localytics merkitsee tiedot, jotka syntyvät meidän sovelluksiamme käytettäessä. Näitä ovat käyttäjien toiminnot, jotka liittyvät sovelluksen käyttöön (esim. sovelluksen avaaminen, tarjontasivujen hakeminen) sekä vuorovaikutus (katsominen, napsauttaminen) Localyticsin toimittamien mainosvälineiden kanssa (push-ilmoitukset ja sovelluksen sisäiset ilmoitukset). Localyticsin avulla käyttäjät segmentoidaan kerättyjen tietojen perusteella, ja tämä toimii perustana sovelluksen sisäisten mainosvälineiden ja push-ilmoitusten lähettämiselle. Tällä tavoin Localytics mahdollistaa meille sen, että voimme esittää sinulle sovellusta käyttäessäsi käyttötottumuksiasi vastaavia sisältöjä ja tarjouksia. Localytics tallentaa sovelluksen sisäisiä ostoja koskevat tiedot (tuotteet, hinnat) lähetettävien mainosvälineiden menestyksen mittaamiseksi ja optimoimiseksi. Myös käyttäjän sisäänkirjautuminen tai rekisteröityminen sovellukseen tallennetaan välittömästi. Tiedot yhdistetään niin sanottuun Unique Installation ID:hen, Localyticsin itse käyttämään yksittäisen asennuksen merkitsemiseen. Lisätietoja Localyticsin tietosuojasta on osoitteessa https://www.localytics.com/privacy-policy/.

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.10. emetriq

Tällä sivustolla käytetään pikseleitä, joiden tarjoaja on emetriq GmbH, Vorsetzen 35, 20459 Hamburg. Niiden ansiosta voimme esittää kohdistettua mainontaa internetin käyttäjille, joka ovat jo osoittaneet kiinnostusta verkkokauppaamme ja tuotteitamme kohtaan. Tätä varten sivustollamme sekä muiden palveluntarjoajien sivustoilla käyntisi aikana kerätään tietoa käyttökäyttäytymisestäsi (esim. haettu sivu, katsotut artikkelit jne.) ja kerätään evästeen tunnisteeseen. Verkkokapassa liikkumista koskevien ja mahdollisesti katsottuja ja klikattuja kauppamme emetriq-mainospalkkeja koskevien tietojen perusteella lasketaan käyttäjää kuvaava yksilöllinen ”arvoluku”, jonka emetriq tallentaa. Näiden arviointien pohjalta kampanjoitamme ohjataan emetriqin kautta tai esittämällä käyttäjille mainospalkkeja yksilöllisesti. IP-osoitettasi ei tallenneta.

Voit perua suostumuksesi emetriqin pseudonyymiseen analyysiin verkkokäyttäytymisestä seuraavasta linkistä: https://www.emetriq.com/opt-out/ tai perumalla suostumuksesi asetuskeskuksessamme

3.5.11.RTB House

Käytämme sivustollamme tekniikka, jonka toimittaja on RTB House S.A., 61/101 Złota Street, 00-819 Varsova, Puola. Tämän tekniikan ansiosta voimme pikseleitä ja evästeitä käyttämällä osoittaa sinulle muita, mahdollisesti myös kiinnostavia sisältöjä sivustollamme tai kolmansien osapuolten sivustoilla (uudelleenkohdistus). Tässä yhteydessä käytetään evästeitä. RTB Housen integroimat suositukset määräytyvät siihen saakka katsomiesi sisältöjen perusteella. RTB House ohjaa ja toimittaa sisältöjä teknisesti automaattisesti. Näyttäminen tapahtuu pseudonyymiseltä pohjalta.

Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi, esimerkiksi selaintyyppi/-versio, käyttöjärjestelmä, edeltävän katsotun sivun verkko-osoite (Referrer URL), kellonaika ja palvelupyyntö, siirretään ja tallennetaan RTB Housen palvelimeen.

Lisätietoja RTB Housen tietosuojasta on täällä: https://www.rtbhouse.com/privacy/ .

Voit milloin tahansa vastustaa RTB Housen toteuttamaa seurantaa kiinnostuksenkohteisiin perustuvien suositusten näyttämiseksi RTB Housen tietosuojaselosteessa olevan opt out -kentän valinnalla tai perumalla suostumuksesi asetuskeskuksessamme .

3.5.12. Tracdelight

Verkkosivustomme kuuluu ”tracdelight”-kumppanuusverkostoon, jota johtaa Tracdelight GmbH, Arabellastr. 23, 81925 München (jäljempänä "tracdelight"). tracdelight asettaa evästeen napsauttaessasi kolmannen osapuolen sivustolla olevaa tuotetta.

Jos päädyt myöhemmin ostoon, tapahtuma kohdistuu kyseiselle kumppanille, jotta myös välittävälle kumppanille maksettava provisio voidaan kohdistaa. Seurannan avulla tapahtuva kohdistus on tarpeen, jotta mainossuoritteet voidaan laskuttaa asianmukaisesti. Tässä ei muodosteta profiilia eikä käsitellä tietoja mainostarkoituksissa. tracdelightin tietosuojaselosteessa https://www.tracdelight.com/privacy on yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten tracdelight kerää, käsittelee ja käyttää tietoja.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta. Oikeutettu etumme perustuu edellä lueteltuihin tietojen käsittelyn tarkoituksiin.

3.5.13. Taboola

Käytämme verkkosivustollamme evästettä, jonka toimittaja on Taboola Inc. (“Taboola”, Oneustonsq, 40 Melton Street, 13th Floor, London, NW1 2FD). Taboolan ansiosta voimme suositella sinulle henkilökohtaisiin kiinnostuksenkohteisiisi sopivia sisältöjä ja tuottaa siten sinulle yksilöllisiä tarjouksia. Taboola selvittää evästeiden avulla, millä verkkosivustoilla käyt usein ja miten liikut meidän verkkosivustollamme. Lisätietoja Taboolasta on osoitteessa www.taboola.com/privacy-policy. Lisäksi voit käyttää Taboolan opt out -toimintoa täällä.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

3.5.14. Visual Meta

Käytämme verkkosivustollamme evästettä, jonka toimittaja on Visual Meta GmbH (”VM”, Alexanderstraße 1-5, 10178 Berlin, Saksa). Se on myös LadenZeile- ja ShopAlike-portaalien ylläpitäjä. Tämä eväste asetetaan käyttäjän laitteelle, kun tilaus viedään päätökseen. Tällöin tilausta koskevia anonyymejä tietoja (esim. ostoskoin arvo) välitetään laitteellesi ja siltä VM:lle. VM kerää tällöin IP-osoitteesi anonymisoidussa muodossa. Tämän perusteena on oikeutettu etu myyntien kohdistamisen, markkinointitarkoitusten sekä siviilioikeudellisten vaatimusten toteuttamisen vuoksi. VM poistaa tiedot heti, kun niitä ei enää tarvita mainittuihin tarkoituksiin. Viittaamme VM:n tietosuojaselosteeseen, joka on osoitteessa www.ladenzeile.de/datenschutzerklaerung.html. Jos et hyväksy seurantaa, voit estää sen selaimesi no track -asetuksella tai napsauttaa tästä.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

3.5.15. Channelpilot

Tällä verkkosivustolla käytetään ChannelPilot-nimistä markkinointityökalua, jonka toimittaja on Channel Pilot Solutions GmbH (Überseeallee 1, 20457 Hamburg, Saksa). Channel Pilot käyttää meidän toimeksiannostamme tietoja (selaintyyppi/-versio, edeltävän katsotun sivun verkko-osoite (Referrer URL), pyynnön lähettävän tietokoneen isäntänimi (IP-osoite), palvelinpyynnön kellonaika) sivustoon liittyvien verkkomarkkinointikanavien (esim. hintahakupalvelut) tehokkuuden arvioimiseksi.

Voit estää tietojen lähettämisen ChannelPilotille ja estää ChannelPilotia keräämästä ja käsittelemästä evästeen tuottamia ja verkkosivustomme käyttöösi liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) käyttämällä seuraavasta linkistä saatavaa opt out -mahdollisuutta: tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi . Tällöin asennetaan opt out -eväste, joka estää tietojesi käsittelyn käydessäsi myöhemmin tällä verkkosivustolla. Opt out -eväste toimii vain viimeksi käytetyssä selaimessa. Jos tyhjennät evästeet selaimestasi, sinun on otettava opt out -eväste uudelleen käyttöön. Lisätietoja ChannelPilotiin liittyvästä tietosuojasta on osoitteessa https://www.channelpilot.de/optout .

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) ja f) alakohta.

Voit myös estää mainoskumppaniemme kiinnostuksenkohteisiisi perustuvien mainosten näyttämisen säätämällä selaimesi evästeasetuksia tai napsauttamalla tästä . Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

3.5.16. intelliAd Tracking

Tällä verkkosivustolla käytetään tarjoustenhallinta- ja verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaja on diva-e Products GmbH, Sendlinger Str. 7, 80331 München. Tämän verkkosivuston tarpeen mukaiseen muokkaukseen ja optimointiin kerätään anonymisoituja käyttötietoja, jotka tallennetaan yhdistettyinä. Tiedoista laaditaan käyttöprofiileja pseudonyymejä käyttäen. intelliAd Trackingia käytettäessä evästeitä tallennetaan paikallisesti. Sekä verkkosivuston ylläpitäjä että muut intelliAdin asiakkaat voivat käyttää anonymisoituja käyttötietoja ja -profiileja käyttäjien kiinnostuksenkohteiden tunnistamiseen ilman, että tästä voidaan päätellä henkilöllisyyttäsi verkkosivuston kävijänä. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.17. Snap Inc. (Snap Pixel ja Website Custom Audiences)

Käytämme Snapchatin, sosiaalisen verkoston, niin sanottua Snap Pixeliä, jota pitää yllä Snap Inc., Market Street, Venice, CA 90291, USA ("Snapchat").

Snap-Pixelin avulla Snapchat voi ensinnäkin määritellä verkkosivustomme kävijät mainosten (ns. Snapchat-Ads) kohderyhmäksi. Käytämmekin Snap Pixeliä näyttääksemme meihin liittyviä Snapchatille välittämiämme Snapchat-mainoksia vain sellaisille Snapchatin käyttäjille, jotka ovat myös osoittaneet kiinnostusta verkkosivustoamme tai tiettyjä tunnusmerkkejä kohtaan (esim. kiinnostus tiettyjä aiheita tai tuotteita kohtaan, jotka määritellään verkkosivukäyntien perusteella) (”Custom Audiences”). Haluamme Snap Pixelin avulla varmistaa, että Snapchat-mainoksemme ovat käyttäjien mahdollisten kiinnostuksenkohteiden mukaisia eivätkä tunnu häiritseviltä. Snap Pixelin avulla voimme lisäksi seurata Snapchat-mainosten tehokkuutta tilastollisiin tarkoituksiin ja markkinatutkimusta varten nähdessämme, ohjautuuko käyttäjä Snapchat-mainosta napsautettuaan verkkosivustollemme (ns. konversio).

Snapchatin tietojenkäsittely tapahtuu Snapchatin tietosuojakäytännön mukaisesti, ja sen voi ladata täältä: https://www.snap.com/en-US/privacy/privacy-center/.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme.

3.5.18. Muut mainosverkostot ja kumppanit

Käyttäessäsi sovellustamme mainosverkostomme ja kumppanimme voivat käyttää niin sanottuja laitetunnisteita luodakseen klikkauskäyttäytymisestäsi anonymisoidun profiilin mobiilimainontaa varten. Toimimme sovelluksessamme yhteistyössä erilaisten mobiilimainontakumppanien kanssa, joita ovat muun muassa seuraavat yritykset:

Apple Search Ads (kotipaikka Yhdysvallat, Privacy Shield -sertifioitu)

Glispa (kotipaikka Saksa, asianmukainen tietosuojan taso)

Näitä evästeitä ja laitetunnisteita voidaan käyttää personoidun mainonnan näyttämiseen sinulle. Profiili laaditaan lisäksi sellaisten vertailukelpoisten tietojen perusteella, joita Google, Facebook ja muut mainosverkostot saavat kolmansilta osapuolilta vieraillessasi niiden verkostoon kuuluvilla muilla verkkosivustoilla tai sovelluksissa.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta. Voit milloin tahansa muuttaa suostumustasi valintakeskuksessamme tai toimia seuraavien ohjeiden mukaan:

Personoidun mainonnan poistaminen käytöstä sovelluksessa

Voit poistaa personoidun mainonnan käytöstä laitteesi asetuksista:

Android
Androidissa tämä mahdollisuus on Google-asetusten sovelluksessa. Sen nimi on laitteesta riippuen ”Google-asetukset” tai vain ”Asetukset”. Valikkokohdassa Google -> Näytä on vaihtoehto ”Jätä mainosten personointi pois”. Tällä valinnalla voit poistaa personoidun mainonnan käytöstä.

iOS
iOS-järjestelmässä tämä vaihtoehto on kohdassa ”Asetukset”. Valikkokohdassa ”Tietosuoja” -> ”Mainonta” on vaihtoehto ”ei mainosseurantaa”. Tällä valinnalla voit poistaa personoidun mainonnan käytöstä.

3.6. Fanisivustot

ABOUT YOU pitää yllä sosiaalisen median profiileja Facebookissa ja Instagramissa (”fanisivut”), joiden tarjoaja on Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti (”Facebook”), ja julkaisemme ja jaamme niissä säännöllisesti sisältöä ja tarjouksia. Jos olet vuorovaikutuksessa fanisivujen tai muiden Facebookin tai Instagramin sivujen kanssa, sosiaalisten verkostojen ylläpitäjät kartoittavat käyttäjäkäyttäytymisesi evästeillä ja vastaavilla tekniikoilla. ABOUT YOU voi nähdä fanisivujensa osalta yleisiä tilastoja käyttäjien kiinnostuksenkohteista ja demografisista ominaisuuksista (esim. ikä, sukupuoli, alue). Käyttäessäsi sosiaalisia verkostoja niiden ylläpitäjät määrittävät ensisijaisesti sosiaalisten verkostojen tietojenkäsittelyn lajin, laajuuden ja tarkoitukset. Poikkeuksena ovat kävijätiedot (site insights), joista vastaamme yhteisesti Facebookin kanssa ja jotka selitämme seuraavassa.

Miten Facebook käsittelee tietojasi

Käyttäessäsi fanisivuja Facebook käsittelee tietojasi myös omiin tarkoituksiinsa, joita ei esitetä tässä tietosuojaselosteessa ja joihin me emme voi vaikuttaa. Löydät tästä lisätietoja kunkin sosiaalisen verkoston osalta:

Facebookin tietosuojakäytäntö

Instagramin tietosuojakäytäntö

Käyttöanalyysi (kävijätiedot)

Jos olet vuorovaikutuksessa fanisivujen kanssa, Facebook kartoittaa käyttäjäkäyttäytymisesi evästeillä ja vastaavilla tekniikoilla. ABOUT YOU saa tältä osin kävijätiedot (site insights), jotka sisältävät tilastollisia ei-henkilökohtaisia (anonymisoituja) tietoja kävijöistä. Emme voi kohdistaa niitä sinuun henkilönä. Facebook vastaa yksin kävijätietojen valinnasta ja välittämisestä. Kävijätiedot auttavat meitä ymmärtämään, miten fanisivujamme käytetään, millaisia kiinnostuksenkohteita kävijöillä on ja mitkä aiheet ja sisällöt ovat erityisen suosittuja. Käytämme näitä tietoja voidaksemme tarjota fanisivujemme kävijöille heitä kiinnostavia sisältöjä ja vastataksemme paremmin kävijöidemme kiinnostuksenkohteisiin ja käyttötottumuksiin.

ABOUT YOU ja Facebook ovat yhteisesti vastuussa tietojesi käsittelystä kävijätietojen laatimiseksi (GDPR-asetuksen 26 artikla). ABOUT YOUn ja Facebookin välillä on sopimus, jossa on määritelty, mikä yritys täyttää mitkäkin GDPR-asetuksen mukaiset tietosuojavelvoitteet kävijätietojen käsittelyn osalta.

Facebookin kanssa tehdyn sopimuksen voi ladata täältä.

Facebook on asettanut nähtäville yhteenvedon sopimuksen olennaisista sisällöistä (myös luettelon kävijätiedoista) tänne: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data. Jos olet antanut Facebookille suostumuksesi edellä kuvattuun kävijätietojen laatimiseen, oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 momentin a) alakohta. Muussa tapauksessa oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 momentin f) alakohta, jolloin oikeutettu etumme ilmenee edellä mainituista tarkoituksista.

3.7. Sosiaalisen median lisäosat

Voimme käyttää palveluissamme Facebookin ja Twitterin sosiaalisen median lisäosia GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohdan perusteella lisätäksemme yrityksemme tunnettuutta. Tietosuojamääräysten mukaisen käytön takaaminen on kunkin palveluntarjoajan vastuulla.

Seuraavista linkeistä saatavasta kunkin palveluntarjoajan tietosuojaselosteesta näet tietojen keräämisen, myöhemmän käsittelyn ja käytön tarkoituksen ja laajuuden sekä tätä koskevat oikeutesi ja asetusmahdollisuutesi yksityisyytesi suojaamiseksi.

Facebook

Käytämme joillakin verkkosivustoilla lisäosia, jotka toimittaa sosiaalinen verkosto facebook.com; sen ylläpitäjä on Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Tässä on linkki Facebookin tietosuojaselosteeseen: Facebookin tietosuojakäytäntö .

Twitter

Käytämme joillakin verkkosivustoilla lisäosia, jotka toimittaa sosiaalinen verkosto Twitter; sen ylläpitäjä on Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA (”Twitter”). Tässä on linkki Twitterin tietosuojaselosteeseen: Twitterin tietosuojakäytäntö. Lisäosien ollessa aktivoituina verkkoselaimesi muodostaa suoran yhteyden kyseisen sosiaalisen verkoston verkkoselainten kanssa ja sosiaalinen verkosto välittää lisäosan sisällön suoraan verkkoselaimellesi, josta se sisällytetään meidän verkkosivustollemme. Lisäosien yhteyden myötä sosiaalinen verkosto saa tiedon siitä, että olet avannut verkkosivustomme kyseisen sivun, ja voi kerätä laite- ja pääsytietoja. Jos olet kirjautuneena sosiaaliseen verkostoon, se voi kohdistaa vierailusi kyseisen sosiaalisen verkoston tiliisi. Jos kirjaudut ulos sosiaalisten verkostojen sivuilta ja tyhjennät asetetut evästeet ennen kuin tulet sivustolle www.aboutyou.de, voit estää sosiaalisia verkostoja kohdistamasta vierailusi aikana keräämiään tietoja kyseisen sosiaalisen verkoston käyttäjätiliisi. Jos et halua, että sosiaaliset verkostot kohdistavat verkkosivustostamme kerättyjä tietoja välittömästi profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos kyseisistä sosiaalisista verkostoista ennen kuin tulet sivustollemme. Voit myös estää lisäosien lataamisen kokonaan lataamalla selaimeesi laajennuksen, esimerkiksi hallintatoiminnot estävän NoScript-laajennuksen, joka löytyy täältä: www.noscript.net.

3.5.1. Facebook Connect / kirjautuminen

ABOUT YOU tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden kirjautua palveluun Facebook-tilillään (ns. Facebook Connect -toiminto). Facebook Connect -toiminnon tarjoaja on sosiaalinen verkosto Facebook, jonka ylläpitäjä on Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Tällöin ei tarvita erillistä rekisteröitymistä ABOUT YOU -sivustolle. Kirjautumista varten käyttäjä ohjautuu edelleen Facebookin sivustolle, jolla hän voi kirjautua käyttäjätiedoillaan. Tällöin Facebook-profiili ja ABOUT YOU -palvelujen välille syntyy yhteys. Yhteyden myötä Facebook välittää ABOUT YOU -palvelulle automaattisesti ne tiedot, joiden välittämiseen käyttäjä on antanut suostumuksensa (esim. etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, profiilikuva, sukupuoli, kaverilista). Käytämme näitä tietoja voidaksemme tunnistaa sinut käyttäessäsi ABOUT YOU -palvelua.

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta.

Lisätietoja Facebook Connect -toiminnosta ja yksityisyysasetuksista on täällä: Facebookin tietosuojakäytäntö.

3.8. Asiakastili/käyttäjätili

Parhaan käyttömukavuuden mahdollistamiseksi tarjoamme sinulle mahdollisuutta tallentaa henkilötietosi pysyvästi salasanalla suojatulle asiakastilille/käyttäjätilille.

Asiakastilin luominen on aina vapaaehtoista. Jos luot asiakastilin, siitä kerättyjen tietojesi käsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b) alakohta. Asiakastilin luomisen jälkeen tietoja ei tarvitse antaa uudelleen. Lisäksi voit milloin tahansa nähdä sinusta tallennetut tiedot ja muuttaa niitä.

Vain jos teet tilauksia verkkosivustomme/sovelluksemme kautta, asiakastilin avaaminen on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi.

Tilauksen yhteydessä kysyttävien tietojen lisäksi sinun on annettava valitsemasi salasana asiakastilin avaamiseksi. Tämä muodostaa yhdessä sähköpostiosoitteesi kanssa asiakastilisi pääsytiedot. Henkilökohtaisia pääsytietoja tulee käsitellä luottamuksellisesti, ja erityisesti niitä ei saa antaa asiattomien ulkopuolisten saataville. Huomaa, että pysyt automaattisesti kirjautuneena myös poistuttuasi verkkosivustoltamme, ellet itse kirjaudu ulos.

Voit milloin tahansa poistaa asiakastilisi. Huomaa kuitenkin, että tämä ei poista asiakastilillä nähtävissä olevia tietoja, jos olet joskus tilannut meiltä jotain. Tietosi poistetaan automaattisesti meitä koskevien kauppa- ja vero-oikeudellisten säilytysvelvollisuuksien päätyttyä. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c) alakohta sekä GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.

3.9. Yhteydenotto

Sinulla on useita mahdollisia tapoja ottaa meihin yhteyttä: sähköpostitse, puhelimitse, chatin kautta tai postitse. Ottaessasi yhteyttä käytämme niitä henkilötietoja, jotka annat siinä yhteydessä vapaaehtoisesti käyttöömme, ainoastaan ottaaksemme yhteyttä sinuun ja voidaksemme käsitellä yhteydenottoasi.

Käytämme asiakkaiden yhteydenottojen käsittelyyn Zendesk-nimistä CRM-ohjelmaa. Sen toimittaja on Zendesk, Inc, 1019 Market Street in San Francisco, CA 94103 USA (”Zendesk”). Käytämme Zendeskiä voidaksemme käsitellä yhteydenottosi nopeasti ja tehokkaasti. Zendesk on yhdysvaltalaisena tarjoajana Privacy Shield -sertifioitu ja on siten sitoutunut noudattamaan eurooppalaisen tietosuojaoikeuden määräyksiä. Lisäksi olemme tehneet Zendeskin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen (Data Processing Agreement, DPA). Zendesk käsittelee tietojasi ottaessasi meihin yhteyttä yksinomaan meidän toimeksiannostamme, ei omia tarkoituksiaan varten.

Lisätietoja on Zendeskin tietosuojaselosteessa.

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta, GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b) alakohta, GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c) alakohta sekä GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.

3.10. Maksut

Käsittelemme maksutietojasi maksun toteuttamiseksi esim. ostaessasi tuotteen ja/tai käyttäessäsi palvelua. Maksutavasta riippuen välitämme maksutietosi kolmansille osapuolille (esim. luottokorttimaksuissa luottokorttiyhtiöllesi).

3.10.1. Klarnan maksutavat

Tarjoamme yhteistyössä Klarna Bank AB (publ) -pankin, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Ruotsi, seuraavia maksutapoja. Maksu suoritetaan kulloinkin Klarnalle:

  • Lasku: Maksuaika on 14 päivää tavaran/pääsylipun lähettämisestä tai muissa palveluissa siitä, kun olet saanut palvelun käyttöösi. Täältä löydät täydelliset laskuehdot maille, joissa tämä maksutapa on käytettävissä.

Laskulla maksaminen edellyttää luottokelpoisuuden tarkistuksen positiivista tulosta. Näin ollen välitämme ostotoiminnon ja kauppasopimuksen toteuttamisen yhteydessä tietosi Klarnalle osoite- ja luottokelpoisuustarkistusta varten. Voimme ymmärrettävästi tarjota vain niitä maksutapoja, jotka ovat luottokelpoisuuden tarkistuksen tulosten perusteella sallittuja. Lisätietoja Klarnan käyttöehdoista on täällä. Yleisiä tietoja Klarnasta on täällä.

Klarna käsittelee henkilötietojasi voimassa olevien tietosuojamääräysten ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a) alakohta, GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b) alakohta sekä GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta.

3.10.2. Paypal

Maksaessasi PayPalilla maksutietosi välitetään maksupalvelun tarjoajalle, joka on PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä ”PayPal”). PayPal pidättää itselleen oikeuden tarkistaa luottokelpoisuuden maksettaessa luottokortilla PayPalin kautta, suoraveloituksella PayPalin kautta tai ostettaessa laskulla PayPalin kautta, mikäli tämä tapa on tarjolla. PayPal käyttää luottokelpoisuuden tarkistuksen tulosta päätökseen kyseisen maksutavan tarjoamisesta ottaen huomioon luottotappion tilastollisen todennäköisyyden. Luottopalvelukysely voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. score). Jos luottokelpoisuuden arvioinnissa käytetään score-arvoja, niiden perustana ovat tieteellisesti tunnustetut matemaattistilastolliset menetelmät. Score-arvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja. Tietosuojaoikeudellisia lisätietoja muun muassa käytettävistä tiedusteluista on PayPalin tietosuojaselosteessa.

4. Henkilötietojen käsittelijät

Käytämme tietojesi käsittelyssä joiltakin osin ns. henkilötietojen käsittelijöitä. Henkilötietojen käsittelijällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun. Me olemme tällöin edelleen vastuussa tietojen käsittelystä. Henkilötietojen käsittelijät eivät käytä tietoja omiin tarkoituksiinsa vaan suorittavat henkilötietojen käsittelyä yksinomaan rekisterinpitäjän lukuun.

5. Tallennuksen kesto ja tietojen poistaminen

ABOUT YOU säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen tietosuojaselosteessa mainittuja tarkoituksia varten, erityisesti sopimuksen mukaisten ja laillisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Saatamme säilyttää henkilötietojasi myös muihin tarkoituksiin, mikäli säilyttämisen jatkaminen tiettyihin tarkoituksiin on lain mukaista.

Sulkiessasi asiakastilisi/käyttäjätilisi poistamme kaikki tallennetut henkilötiedot. Jos täydellinen poistaminen ei ole lain mukaan mahdollista tai tarpeellista, estämme pääsyn näihin tietoihin. Tietoihin pääsy estetään esimerkiksi, jos tietoja on säilytettävä kauppa- tai vero-oikeudellisten velvollisuuksien vuoksi. Niiden mukaan olemme velvollisia säilyttämään tiedot verotarkastuksia ja tilintarkastuksia varten enimmillään kymmenen vuoden ajan. Vaikkei lain mukaista säilytysvelvollisuutta olisikaan, voimme tietyissä lain sallimissa tapauksissa jättää joitakin tietoja poistamatta. Tämä koskee esimerkiksi tapauksia, joissa tarvitsemme kyseisiä tietoja mahdollisesti vielä sopimusten toteuttamisen jatkamiseen, oikeustoimiin tai oikeudelliseen puolustautumiseen (esim. reklamaatioiden tapauksessa). Pääsyn estämisen keston ratkaisevana kriteerinä on tällöin kulloinkin voimassa olevat lain mukaiset vanhentumismääräajat, joiden umpeuduttua poistamme tiedot.

6. EU:n ulkopuolella olevat vastaanottajat

Edellä kuvattuja käsittelyjä lukuun ottamatta emme luovuta tietojasi Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville vastaanottajille. Mainitut käsittelyt sisältävät tietojesi välittämisen niiden seuranta- ja kohdistustekniikoiden tarjoajille, jotka toimivat meidän toimeksiannostamme. Nämä palvelimet ovat Yhdysvalloissa. Tietojen välitys tapahtuu EU-komission niin sanottujen vakiosopimuslausekkeiden perusteella ja niin sanotun Privacy Shield -järjestelyn periaatteiden mukaisesti.

7. Sinun oikeutesi

7.1. Yleiskatsaus

Sen lisäksi, että sinulla on oikeus perua meille antamasi suostumukset, sinulla on lain mukaisten edellytysten täyttyessä seuraavat oikeudet:

  • oikeus saada tietoa meillä tallennettuina olevista henkilötiedoistasi (GDPR-asetuksen 15 artikla), erityisesti voit vaatia tiedot käsittelyn tarkoituksista, kyseessä olevista henkilötietoryhmistä, vastaanottajaryhmistä, joille tietojasi on luovutettu tai on tarkoitus luovuttaa, suunniteltu säilytysaika sekä tietojesi alkuperä, mikäli niitä ei ole kerätty suoraan sinulta;
  • oikeus vaatia virheellisten tai epätarkkojen tietojen oikaisemista (GDPR-asetuksen 16 artikla),
  • oikeus meillä tallennettujen tietojen poistamiseen (GDPR-asetuksen 17 artikla), ellei ole lain tai sopimusten mukaisia säilytysaikoja tai velvollisuuksia tai oikeuksia jatkaa tietojen säilyttämistä,
  • oikeus tietojesi käsittelyn rajoittamiseen (GDPR-asetuksen 18 artikla), jos kiistät tietojen paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista mutta vastustat tietojen poistamista, jos rekisterinpitäjä ei enää tarvitse kyseisiä tietoja, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai jos olet vastustanut käsittelyä GDPR-asetuksen 21 artiklan mukaisesti,
  • GDPR-asetuksen 20 artiklan mukainen oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, ts. oikeus saada valitut meidän tallentamamme tiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle,
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Yleensä voit ottaa tässä asiassa yhteyttä tavanomaisen oleskelupaikkasi tai työpaikkasi tai yrityksemme kotipaikan vastaavaan valvontaviranomaiseen.
  • Voit vaatia edellä mainittuja, sinulle kuuluvia oikeuksia lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@aboutyou.fi.

    7.2. Vastustamisoikeus

    Tietojenkäsittelyä voidaan GDPR-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan edellytysten täyttyessä vastustaa syistä, jotka johtuvat rekisteröidyn erityisestä tilanteesta.

    Edellä mainittu yleinen vastustamisoikeus koskee kaikkia tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja käsittelytarkoituksia, kun käsittely tapahtuu GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohdan perusteella. Toisin kuin mainostarkoituksissa tapahtuvaan tietojenkäsittelyyn kohdistuvan vastustamisoikeuden osalta olemme GDPR-asetuksen mukaan velvollisia hyväksymään tällaisen yleisen vastustamisen vain, jos ilmoitat meille tähän painavat syyt (esim. mahdollisesti henkeä tai terveyttä uhkaava vaara).

    7.3. Peruutusoikeus

    Jos käsittelemme tietoja sinun antamasi suostumuksen perusteella, sinulla on oikeus perua antamasi suostumus milloin tahansa. Suostumuksen perumisesta ei seuraa, että perumiseen saakka suostumuksen perusteella tapahtunut tietojenkäsittely olisi pätemätöntä.

    7.4. Fanisivustot

    Kävijätietojesi käsittelystä yhdessä Facebookin kanssa olemme sopineet, että Facebook on päävastuussa siitä, että se antaa sinulle tietoja kävijätietojesi käsittelemisestä ja mahdollistaa sinulle kuuluvien oikeuksien toteuttamisen (esim. peruutusoikeus). Täältä löydät tarkemmat tiedot kävijätietoihin liittyvistä tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, miten voit vaatia niitä suoraan Facebookilta.

    Jos vaadit oikeuksiasi ABOUT YOU -palvelulta, välitämme pyyntösi edelleen Facebookille.

    8. Yleiskatsaus evästeisiin ja muihin tekniikoihin

    Täällä on esitetty yleiskatsaus sivustollamme käytetyistä evästeistä.

    >