Siirry pääsisältöön
Let's get ready for
Black Friday!
Parhaat tarjoukset ja alennukset5

BLACK FRIDAY ABOUT YOU -verkkokaupassa

Black Friday on ohi, mutta ABOUT YOUlta löydät kaikki vaatesuosikkisi edullisesti ympäri vuoden! Tutustu naisten alennettuun muotiin ja osta vaatteita, kenkiä ja asusteita edulliseen hintaan. Löydä myös miesten muotia alehintaan. Tilaa tänään ilmaisella toimituksella* ja palautuksella.

Black Friday 2023: 24. marraskuuta 2023

BLACK FRIDAY kutsuu tänäkin vuonna hintataistoon. Eksklusiiviset Black Friday -tarjoukset saavat hinnat laskemaan ja shoppailupulssin nousemaan! Mutta mikä onkaan BLACK FRIDAYN jättialennusten historia? ABOUT YOU paljastaa sen sinulle:


BLACK FRIDAY on lähtöisin Yhdysvalloista, ja sillä tarkoitetaan kiitospäivän jälkeistä päivää. Kiitospäivä on perhejuhla, joka on täynnä rakkautta ja johon kuuluu täytetty kalkkuna. Samalla se on myös sadonkorjuujuhla. Kiitospäivän jälkeinen perjantai on vapaapäivä, jota vietetään Yhdysvalloissa siirtymänä perinteiseen perheen yhteiseen viikonloppuun, sekä mahdollisuuteen ostaa ensimmäiset joululahjat – joulusesonki alkaa!


Trendi ei luonnollisestikaan jäänyt huomaamatta kaupoilta, ja ne halusivat isoilla alennuskampanjoillaan myydä mahdollisimman paljon. Monet liikkeet aukeavat alennuskampanjoineen ja erikoistarjouksineen BLACK FRIDAYNA jo aamuviideltä. Innokkaimmat asiakkaat jonottavat jo yöllä tavaratalojen ovilla, jotta ehtisivät napata haluamansa erikoistarjoukset.


Verkkokaupan yleistymisen myötä kiitospäivää seuraavana maanantaina on alettu viettää CYBER MONDAYTA. Kun BLACK FRIDAYN tarjoukset oli suunniteltu kivijalkaliikkeitä silmällä pitäen, CYBER MONDAYN tarjoukset kohdistuivat verkkokauppoihin. Nykyään nämä päivät ja niiden tarkoitus ovat sulautuneet yhteen, ja ne muodostavat tänä päivänä koko viikonlopun kestävän alennusmyynnin.


Mutta mistä alennusmyyntikampanja onkaan saanut ytimekkään nimensä?

BLACK FRIDAYN (suom. musta perjantai) nimen alkuperästä liikkuu monta erilaista teoriaa ja tarinaa – tässä on niistä kolme suosituinta:


  • Teoria 1: liikkeet täyttävät valtavat ihmisjoukot muodostivat mustalta näyttävän massan.
  • Teoria 2: alennusmyynnin avulla liikkeet pääsivät tappiollisista punaisista luvuista mustiin lukuihin plussan puolelle.
  • Teoria 3: suurten voittojen laskeminen sai kauppiaiden sormenpäät värjääntymään mustiksi.

Kaikki ovat yksimielisiä siitä, että kauppiaat tahkoavat voittoa ja me säästämme – hyvin pitkän pennin!

BLACK FRIDAY ja ABOUT YOU

Myös ABOUT YOU tarjoaa vastustamattomia BLACK FRIDAY -tarjouksia. Perjantaina 24. marraskuuta 2023 sinäkin voit hankkia muotia lyömättömään hintaan ja mikä parasta – voit tehdä sen helposti kotoasi! Vältä tupaten täysiä tavarataloja ja kyynärpäätaktiikkaa erikoistarjouksia metsästäessäsi. Shoppaile muotia mukavasti sohvaltasi käsin ja vältä pitkät jonot sovituskoppeihin ja kassoille. ABOUT YOUn BLACK FRIDAY -alesta löydät takit, hameet, housut ja paljon muuta – mutta vain niin kauan kuin tuotteita riittää! Käy nappaamassa itsellesi halutuimmat tarjoukset ennen kuin joku muu ehtii ennen sinua. Nauti joulunajan odotuksesta ABOUT YOU -verkkokaupassa. Tilaa tuotteet ilman toimituskuluja*, maksa laskulla sekä hyödynnä 100 päivän palautusoikeus!

UKK koskien Black Friday -alennuksia

Milloin Black Friday on vuonna 2023?

Perjantaina, 24. marraskuuta 2023

Mitä Black Fridayna tapahtuu?

Black Fridayna monet kaupat laskevat rajusti hintoja lyhyeksi aikaa niin perinteisissä liikkeissä kuin verkkokaupoissakin. Näin myynti kasvaa ja monet suunnitelluista jouluostoksista voi tehdä hyvin edulliseen hintaan.

Miten kauan Black Friday kestää?

Black Friday kestää nimensä mukaisesti yhden perjantain. Tosin monet kaupat aloittavat alennusmyyntikampanjansa jo muutamia tunteja aiemmin ja jatkavat niitä koko viikonlopun ajan. Useimmat Black Friday -kampanjat kestävät siis vähintään kolme päivää.

Suosikkibrändit Black Friday -alennuksessa