Siirry pääsisältöön

Yleiset ehdot

Yleiset ehtomme:

Saat tärkeitä tietoja ostosten tekemisestä ABOUT YOU SE & Co. KG:sta täältä.

1. Sopimuksen tekeminen

Tuotteiden esittäminen verkkokaupassa ei muodosta laillisesti sitovaa tarjousta, vaan ei-sitovan verkkokatalogin. Painamalla nappia ”tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus” teet sitovan tilauksen ostoskärryssä olevia tuotteita koskien. Tilauksen vastaanottamisesta annetaan vahvistus välittömästi tilauksen lähettämisen jälkeen ja tämän ei katsota muodostavan sopimuksen hyväksyntää. Voimme hyväksyä tilauksesi lähettämällä sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse tai lähettämällä tuotteen kahden päivän kuluessa.

2. Peruuttamista koskevat ohjeet

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus ilman erityistä syytä peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa.

Peruuttamisaika päättyy, kun 14 päivää on kulunut päivästä, jolloin vastaanotit tai osoittamasi kolmas osapuoli, joka ei ole lähetti, vastaanotti tuotteiden fyysisen hallinnan.

Käyttääksesi peruuttamisoikeutta, sinun on ilmoitettava meille (ABOUT YOU SE & Co. KG, Domstraße 10, 20095 Hampuri, Saksa, sähköposti: [email protected]) yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. postitse lähetetyllä kirjeellä tai sähköpostitse) päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomakkeen mallia, mutta tämä ei ole pakollista.

Peruuttamisajan noudattamiseksi on riittävää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä ennen peruuttamisajan umpeutumista.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, hyvitämme kaikki sinulta vastaanottamamme maksut, mukaan lukien toimituskustannukset (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka ovat aiheutuneet valitsemastasi toimitustavasta, jos se ei ole tarjoamamme vakiotoimitustapa), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jolloin saimme tiedon tämän sopimuksen peruuttamista koskevasta päätöksestäsi. Suoritamme hyvityksen samalla maksutavalla, jota käytit tilatessasi tuotteet, ellet ole nimenomaisesti hyväksynyt toista maksutapaa. Sinulle ei missään tapauksessa aiheudu maksuja hyvityksen johdosta. Voimme pidättää hyvityksen, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteet takaisin tai olet toimittanut todisteen siitä, että olet lähettänyt tuotteet takaisin, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Sinun on lähetettävä tuotteet takaisin tai luovutettava ne meille tai logistiikkapalveluntarjoajallemme ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jolloin ilmoitit meille sopimuksen peruuttamisesta. Tätä määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tuotteet takaisin ennen kuin 14 päivän jakso on päättynyt.

Me maksamme tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Olet ainoastaan vastuussa tuotteiden arvon vähentymisestä, joka on seurausta tuotteiden käsittelemisestä muihin tarkoituksiin kuin on välttämätöntä tuotteiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden tarkistamiseksi.

Peruuttamista koskevat ohjeet päättyvät tähän.

Peruuttamislomakkeen malli

Täytä ja palauta tämä lomake vain, jos haluat peruuttaa sopimuksen ja lähetä se osoitteeseen:
ABOUT YOU SE & Co. KG, Domstraße 10, 20095 Hamburg, Germany, sähköposti: [email protected]
Ilmoitan/ilmoitamme*, että haluan/haluamme* peruuttaa tekemäni/tekemämme* sopimuksen, joka koskee:

seuraavien tavaroiden toimittamista*:
seuraavan palvelun suorittamista*:
tilauspäivä*/vastaanottopäivä*:
Kuluttajan nimi/Kuluttajien nimet*:
Kuluttajan osoite/Kuluttajien osoite*:
Kuluttajan allekirjoitus/Kuluttajien allekirjoitus* vain, jos lomake täytetään paperimuodossa
Päiväys________________________________

* Tarpeeton yliviivataan.


3. Peruuttamisoikeuden rajoitukset:

Peruuttamisoikeutta ei ole sellaisia tuotteita koskevien toimitussopimusten osalta (i) jotka ovat tehty kuluttajan määritelmien mukaisesti tai jotka ovat selvästi personoituja tai (ii) jotka huonontuvat tai erääntyvät nopeasti tai (iii) jotka ovat sinetöity eivätkä ole palautettavissa terveyden suojelemisen tai hygieenisten syiden vuoksi edellyttäen, että niiden sinetti on avattu toimituksen jälkeen.

4. Vapaaehtoinen palautusoikeus 100 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta:

Yllä mainitun lakisääteisen peruuttamisoikeuden lisäksi myönnämme sinulle vapaaehtoisen palautustakuun 100 päivän ajaksi tuotteiden vastaanottamisesta. Voit myös peruuttaa sopimuksen sen jälkeen, kun 14 päivän peruuttamisaika on päättynyt, palauttamalla tuotteet meille 100 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta (palautusaika alkaa seuraavasta päivästä tuotteiden vastaanottamisen jälkeen). Palautusoikeus on voimassa, jos tuotteet ovat alkuperäisissä pakkauksissaan ja kokonaisina ja mikäli niitä ei ole käytetty tai vahingoitettu. Palautusoikeus on voimassa edellyttäen, että tuotteet eivät ole tehty kuluttajan määritelmien mukaisesti tai ole selvästi personoituja. Tuotteiden palauttamisen ajallaan katsotaan täyttävän 100 päivän aikarajan. Tuotteet ovat toimitettava takaisin osoitteeseen, joka on ilmoitettu palautuslapussa.
Sopimuksessa sovittu vapaaehtoinen palautustakuu ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi ja vaatimuksiisi. Erityisesti lakisääteinen peruuttamisoikeutesi ja lakisääteinen virhevastuu pysyvät muuttumattomina käytössäsi.

5. Toimitus

Toimitukset ovat päteviä ainoastaan Suomessa. Tuotteiden toimitus tapahtuu yleisissä yksityisen kotitalouden määrissä ja tuotteita toimitetaan ainoastaan loppuasiakkaille.

6. Takuu

Jos tuotteet ovat viallisia, sinulla on oikeus lakisääteisen virhevastuun perusteella tehdä tästä valitus. ABOUT YOU ei lakisääteisten takuiden lisäksi anna lisätakuita muita virheitä kohtaan.

7. Toimituskustannukset

Ilmainen toimitus 29,90 € arvoisille tilauksille, muuten 4,90 € toimituskulut lisätään.

8. Maksu

Maksu voidaan suorittaa PayPalilla, luottokortilla (MasterCard ja Visa), laskulla, MobilePay:lla sekä Apple Pay:n tai Google Pay:n kautta. Käteismaksusta ei saa käteisalennusta. Varaamme oikeuden tarjota erityisiä maksutapoja valitulle toimitukselle, esim. ainoastaan tavat liittyen kyseiseen luottoluokitukseen, jotta voimme suojautua luottariskiltämme.

Maksu PayPal:n kautta

Maksat suoraan PayPal-tilisi kautta. Lähettäessäsi tilauksesi sinut ohjataan PayPaliin, jotta voit vahvistaa tilausarvon. Heti, kun PayPal-tilillemme on saapunut ilmoitus vahvistuksestasi, toimitus aloitetaan – tuotteiden yhteydessä ilmoitetusta toimitusajasta riippuen. Kun tuotteet lähetetään sinulle, PayPal-tililtäsi veloitetaan todellinen laskutettu määrä vähennettynä mahdollisilla alennuksilla, kuten etusetelit yms. Niiden tuotteiden osalta, jotka ovat tehty asiakkaan määrityksien mukaisesti tai ovat selvästi personoituja, veloitetaan PayPal-tililtäsi välittömästi todellinen laskutettu määrä vähennettynä mahdollisilla alennuksilla, etuseteleillä yms.

Maksu luottokortilla

Maksat välittömästi tilausmenettelyn aikana syöttämällä luottokorttitietosi. Kun tuotteet lähetetään sinulle, luottokortiltasi veloitetaan todellinen laskutettu määrä vähennettynä mahdollisilla alennuksilla, kuten etusetelit yms. Niiden tuotteiden osalta, jotka ovat tehty asiakkaan määrityksien mukaisesti tai ovat selvästi personoituja, veloitetaan luottokortiltasi välittömästi todellinen laskutettu määrä vähennettynä mahdollisilla alennuksilla, etuseteleillä yms.

Maksu Klarnan kautta

Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) maksutapaa Klarna PayLater. Maksu tapahtuu Klarnalle. Lisätietoja löytyy kohdasta Klarnan käyttöehdot . Yleisiä tietoja Klarnasta voit lukea täältä . Klarna käsittelee henkilötietojasi voimassa olevien tietosuojalakien ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Maksaminen MobilePaylla

Voit maksaa ostoksesi suoraan MobilePayn kautta. Kun teet tilauksen, sinut ohjataan MobilePay-tilillesi, jossa voit valtuuttaa tilaussumman maksamisen. Heti kun olemme saaneet hyväksyntäsi, summa veloitetaan tililtäsi ja aloitamme tilauksesi käsittelyn - toimitusaika riippuu tilaamistasi tuotteista. Maksaessasi MobilePaylla, sinulta veloitetaan todellinen laskutettu summa, josta on vähennetty mahdolliset alennukset, kuten alennuskoodit jne.

Maksaminen Apple Paylla

Maksa ostoksesi suoraan Apple-tilisi kautta. Viimeisteltyäsi tilauksen, sinut ohjataan Applelle hyväksymään tilauksen maksaminen. Heti kun olemme vastaanottaneet maksusi, tuotteet lähetetään - riippuen tilaamiesi tuotteiden mukana ilmoitetusta toimitusajasta. Apple Pay -sovellukseen tallettamastasi maksutavasta riippuen, veloitetaan tililtäsi pääasiallinen ostosumma, josta on vähennetty mahdolliset alennukset, kupongit jne. heti maksun valtuutuksen jälkeen.

Maksaminen Google Paylla

Maksa ostoksesi suoraan Google-tilisi kautta. Viimeisteltyäsi tilauksen, sinut ohjataan Googleen hyväksymään tilauksen maksaminen. Heti kun olemme vastaanottaneet maksusi, tuotteet lähetetään - riippuen tilaamiesi tuotteiden mukana ilmoitetusta toimitusajasta. Google Pay -sovellukseen tallettamastasi maksutavasta riippuen, veloitetaan tililtäsi pääasiallinen ostosumma, josta on vähennetty mahdolliset alennukset, kupongit jne. heti maksun valtuutuksen jälkeen.

9. Hinnat

Hintamme ovat esitetty euroissa ja ne sisältävät lakimääräisen arvonlisäveron.

10. Omistuksenpidätys

Tuotteet pysyvät omistuksessamme, kunnes olet maksanut tuotteet kokonaisuudessaan.

11. Vaihtoehtoinen riidanratkaisu

Riitatilanteissa sinulla on oikeus käyttää vaihtoehtoisia riidanratkaisukeinoja kuluttajariidoille. Saat lisätietoja verkkovälitteisestä riidanratkaisusta tai muista vaihtoehtoisista riidanratkaisutavoista osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.adr.show2. Meidän ei ole pakko, emmekä halua, osallistua vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun.

12. Sopimuksen kieli / tilaussopimuksen säilytys

Sopimus on tehty suomen kielellä. Emme säilytä tilausta eikä siihen enää pääse käsiksi tilausmenettelyn päätyttyä. Voit kuitenkin tulostaa tilauksesi välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen.

13. Toimittajan tiedot


ABOUT YOU SE & Co. KG
Domstraße 10
20095 Hampuri
Saksa
Fax nro.: +49 40 638 569 445
Sähköposti: [email protected]
ALV-numero: FI31965817


Laillinen edustaja: ABOUT YOU Verwaltungs SE
Johtoryhmä: Sebastian Betz, Tarek Müller, Hannes Wiese
Hallituksen puheenjohtaja: Sebastian Klauke


Lataa yleiset kauppaehdot PDF-tiedostona
Lataa PDF-Reader

>