Siirry pääsisältöön

Adidas Adilette

Adidas Adilette - kulttimaineessa oleva bestseller

Adidaksen toinen perustaja Adolf Dassler keksi enemmän tai vähemmän hämmennyksestään legendaarisen Adilettenin vuonna 1963. Syy näiden uimakenkien kehittämiseen oli varsin ilmeinen: urheilijat tarvitsivat uimakenkiä, joita he voisivat käyttää harjoittelun tai ottelun jälkeen pukuhuoneissa ja suihkuissa ja jotka olisivat liukastumattomat. Adolf Dassler loi kumikengän, jonka kulutuspinta oli tehty imukupeista. Silloin syntyivät nämä maailmankuulut tossut, jotka ovat jo pitkään olleet paljon muutakin kuin suihkukengät. Herzogenaurachilainen urheilutarvikevalmistaja on luonut Adiletten-kengällään kengän, jolla on kulttimaine. Kenkä, joka on onnistunut valloittamaan kadut uima-altaiden, suihkujen ja saunojen ulkopuolella ja josta on tullut katuvaatteiden ehdoton must-have. Voit käyttää Adilettejä rennosti farkkujen ja shortsien kanssa kesällä sekä suihkussa tai rannalla. Miesten ja naisten Adidaksen kumiläpyskästä 1970-luvulta on tullut saksalainen kulttuuriesine, jota voi käyttää jopa sukkien kanssa ilman, että sitä tarvitsee hävetä. Tutustu siisteihin Adidas-kenkiin ABOUT YOUn verkkokaupassa ja selaa monia malleja ja värejä. Verkkokaupastamme löydät aina kokosi mukaisen mallin ostettavaksi.

Adilette – moderni kylpytossu, joka on jopa museokelpoinen

Urheilutarvikevalmistaja Adidas esittelee Herzogenaurachin perustajakaupungissa sijaitsevassa pääkonttorissaan tärkeitä malleja tuotemerkin historiasta, mukaan lukien tietysti Adilette. Kengän muotoilu on muuttunut vain vähän viime vuosikymmeninä, mutta sen käsitys on muuttunut sitäkin enemmän. Koska kylpytossusta on tullut arkikenkä, kaupunkilaishipsterin it-kappale. Tämä kehitys alkoi jo 2010-luvun puolivälissä, kun "slip in" tuli taas trendikkääksi ruman muotiaallon seurauksena. Jos pidät rennosta ja rauhallisesta asusta, puristinen klassikko, jossa on tyypilliset kolme valkoista raitaa, on täydellinen valinta. Vain harvat vaatekappaleet ovat todennäköisesti kokeneet niin suuren muutoksen kuin adilette. Tutustu moniin Adilettenin miesten ja naisten kenkiin ja katso itse, miten siistit nämä kengät ovat.

Sandaali, jossa on valmiiksi muotoiltu jalkapohja lisää mukavuutta.

Korkean trendikkyyden lisäksi Adilette on viihtyisä ja yksinkertainen sandaalimalli, johon voit pujeta helposti ja tuntea olosi heti mukavaksi. Malleja on lapsille, naisille ja miehille. Muovikenkää on nyt saatavana monissa eri väreissä. Voit saada uimakengät klassisen mustina tai sinisinä, joissa on kolme valkoista raitaa, mintunvärisinä tai trendikkäänä punaisina. Jos pidät uimakengistäsi hieman mukavammat, Cloudfoam plus Logo Adilette miellyttävällä pehmusteella on oikea valinta sinulle - erittäin mukava sandaali. Adidaksen kenkien valmiiksi muotoiltu Cloudfoam Plus -jalkapohja tarjoaa erittäin pehmeän pehmustuksen. Adidaksen kengässä on kevyt ja mukava EVA-pohja. Älä missaa Adidas-logoa hihnassa, jossa on kolme raitaa. Vain tämä on alkuperäinen. Muuten: Adidaksen uusin vallankaappaus on Adilette "Lace Packista". Tässä naisille suunnitellussa tossussa on satiinisia yksityiskohtia, ja se sopii tyttömäiseen lookkiin hameen tai mekon kanssa. Tutustu laajaan valikoimaan Adidas-tossuja ja tilaa pari itsellesi jo tänään. Löydät monia tyylikkäitä malleja miehille ja naisille. Tutustu uimalaukkujen mallivalikoimaan, jossa on kolme raitaa, ja kulje mukavasti ja rennosti läpi päivän.

Saatat myös olla kiinnostunut uusien kenkien kanssa yhteensopivista bikineistä.