Siirry pääsisältöön
 Merkkiotsikko
Kaikki tuotteet merkiltä Zizzi1 301

Zizzi: kurvien ystävä

Kurvikkaat naiset ympäri maailman vaativat tyyliä joka tuo heidän parhaat piirteensä esiin. Zizzi on tarttunut tähän tärkeään haasteeseen ja ottanut sen tosissaan. Miksi kokeilla brändin vaatteita? koska kurvikkaan naisen seksikäs ja elegantti pukeutuminen ei ole ikinä ollut näin helppoa ja muodikasta. Brändin vaatteet istuvat päälle kauniisti ja korostavat juuri oikealla tavalla kurvejasi. Oli sitten kyse tavallisen arkipäivän pukeutumisesta, toimisto vaatteista, juhlavaatteista, treenivaatteista tai rannalle ABOUT YOU verkkokaupasta löytyy juuri sinulle muotia laidasta laitaan. Hyvän istuvuuden lisäksi Zizzin vaatteet ovat erittäin mukavia. Yksinkertaisuudessaan brändiltä löytyy valikoima jotka on suunniteltu erityisesti sinun kurville. Tuotannossa käytetään tarkasti valikoituja erilaisia materiaaleja, värejä ja kankaita jolloin sinulle löytyy varmasti juuri ne hyvältä tuntuvat vaatteet jotka myötäilevät sinun uniikkia kroppaasi. Tee palvelus kehollesi ja ihastu Zizzin luomavaan valikoimaan.

Zizzi: Muotia kurvikkaille naisille

Ennen vuotta 2000 tuotevalikoima kurvikkaalle naiselle oli hyvin suppea. Zizzi päätti että nyt on aika tehdä muutos. Niinpä kahden vuosikymmenen ajan he ovat tehneet muotia jota ei voi kuin rakastaa. Kurvikkaan muodin tekeminen on erittäin tarkkaa työtä. Taitavat suunnittelijat ottavat huomioon jokaisen vaatteen yksityiskohdan materiaalin, printin ja istuvuuden. Lisäksi suunnittelijoilta löytyy pelisilmää jatkuvasti muuttuvista trendeistä ja ottaa ne huomioon jokaisen kappaleen suunnitteluvaiheessa. Jokainen vaate on räätälöity kurvikkaalle naiselle. Vastaanotto brändin vaatteille on ollut enemmän kuin lämmin, nimittäin kurvikkaat naiset ovat löytäneet brändin jonka avulla voivat ilmaista seksikkyyttään ja kauneuttaan tinkimättä mistään muusta. Zizzin vaatteet ovat markkinajohtajana pohjoismaissa ja tällä hetkellä liikkeitä onkin 120 kappaletta sekä vaatteita myydään 1000 jälleenmyyjän voimin pohjoismaissa. Näiden tietojen valossa viesti on selvä: kurvikkaalle muodille on suuri kysyntä ja Zizzin vaatteita yksinkertaisesti rakastetaan.

Zizzi: Kurvikas valikoima

Jokaiseen tilaisuuteen on tärkeä pukeutua juuri niin että se ilmaisee sinun tyyliäsi ja sinun tapaasi nauttia elämästä. Tämän osalta Zizzi ei jätä sinua kylmäksi. Käännä huomio itseesi muodilla joka pukee juuri sinun kehoasi. Valitse kesähelteillä mekko jossa on ihana liikkua, tanssia ja jonka printti säihkyy päälläsi eleganttisesti. Kylmien talvi-iltojen tullessa pue päällesi toppi ja takki jonka sisällä et pysy pelkästään lämpimänä, vaan jonka päälle puettaessa suorastaan hehkut. Joskus on vain kiva pukeutua rennosti, voit tällöin valita klassisen siniset farkut ja siihen kylkeen vaalean hupparin ja nauttia tyylikkäästi ystävien kanssa hengailusta kaupungilla. Jos etsit päällepantavaa toimistolle jossa on täydellinen kombinaatio ammattimaisuutta ja kauneutta niin älä katso muualle. Zizzin valikoimasta löytyy jopa rannalle uinti-asuja jotka on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja henkeäsalpaavista printeistä. Zizzin ABOUT YOU verkkokaupasta löydät varmasti sen ihanan kombinaation joka on kuin tehty sinulle.