Siirry pääsisältöön
Kaikki tuotteet merkiltä WEEKDAY388

WEEKDAY - laatua Skandinaviasta

WEEKDAY on rentoa muotia tarjoava merkki, joka on lähtöisin Ruotsista. Se tietää siis hyvin, millaisista kuoseista ja väreistä pohjoismaalaiset ihmiset pitävät. WEEKDAY on erityisesti nuorille ja nuorekkaille henkilöille suunniteltu merkki. Sen vaatteiden tyyli on rento ja monet vaatteet mukailevatkin katutyyliä huppareineen ja napapaitoineen. Tältä merkiltä voi siis odottaa löytävänsä paljon erilaisia tuotteita. Merkki on perustettu 2000-luvulla, joten sillä on jo mukavasti kokemusta muotimarkkinoilta. Se pyrkii pysymään muodin huipulla ja kehittymään jatkuvasti. Koska mallisto päivittyy koko ajan, myös ABOUT YOU -verkkokaupan valikoima päivittyy sitä mukaa. On siis syytä käydä tutustumassa valikoimaan säännöllisin väliajoin, jotta mitkään huipputuotteet eivät vaan jää näkemättä. Merkin vaatteet sinäkin nimittäin haluat vaatekaappiisi. Osta vaatekaappiisi niin perusvaatteita kuin juhlavampia vaatteita. Saat ne molemmat WEEKDAYn valikoimista, joten sinä voit pukeutua tähän kyseiseen merkkiin vaikka joka päivä niin halutessasi.

Vastuullista muotia WEEKDAYlta

WEEKDAY välittää ympäristöstä ja ihmisistä. Sen valikoimista löytyy vastuullista muotia, jolloin esimerkiksi vaatteiden materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja jopa kierrätettyä materiaalia. Jos kustakin vaatteesta haluaa lukea enemmän, saa lisätietoa klikkaamalla tuotekuvaa. Lisätiedoista aa tietoa muun muassa siitä, mistä materiaalista vaate on valmistettu. Luomuviljelty puuvilla on yksi suosituimmista ympäristöystävällisistä materiaaleista, joita WEEKDAY käyttää. Se onkin hyvä valinta kaikille heille, jotka haluavat kantaa oman osansa ja huolehtia ympäristöstä. Tuotteiden lisätiedoista saa myös pesu- ja hoito-ohjeita. Niiden avulla vaatteet pysyvät kunnossa ja näyttävät hyviltä pidempään. Tutustu siis valikoimaan ja löydä sieltä uudet suosikkisi. Saat ne tietysti meiltä ABOUT YOU -verkkokaupasta!

Tilaa WEEKDAY online - saat tuotteet meiltä ABOUT YOU -verkkokaupasta

Kun haluat laittaa vaatekaappisi uuteen uskoon, käänny meidän puoleemme. Me ABOUT YOU -verkkokaupassa olemme koonneet asiakkaiden valittavaksi suuren määrän tuotteita. WEEKDAY tarjoaa vaatteita niin naisille kuin miehille, joten voit siis laittaa niin oman kuin puolisosikin vaatekaapin uusiksi. Tutustu WEEKDAY tuotteisiin ja poimi ostoskoriin kaikki haluamasi vaatekappaleet. Kun olet valmis, voit siirtyä kassaa kohti. Kassalla sinä saat valittavaksesi useita eri maksutapoja. Voit maksaa tuotteet kortilla, PayPalilla tai MobilePaylla. Näin saat tuotteet maksettua heti. Toisaalta voit saada tuotteille lisää maksuaikaa Klarnan kautta. Klarna tarjoaa myös mahdollisuuden pilkkoa maksut osiin. Klarnan luottopäätöstä haetaan maksutavan valinnan jälkeen ja päätöksen saa heti. Meiltä tilaamalla sinun ei tarvitse huolehtia toimituksesta tai palautuksesta. Ne molemmat ovat nimittäin ilmaisia. Saat myös 100 päivää palautusaikaa kaikille tuotteille. Se takaa sen, että sinä voit tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa. Et siis joudu tekemään hätiköityjä ostopäätöksiä, mikä on aina positiivinen asia asiakkaan kannalta. Tule siis tutustumaan verkkokauppaamme ja lähde tekemään kannattavia ostoksia jo tänään!