Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori
 Merkkiotsikko
Kaikki tuotteet merkiltä VILA3 148

VILA: Yksinkertaista, naisellista ja nuorekasta

VILAn tarina alkoi vuonna 1994. Brändin perustamisen ydin-idea oli: vaatteita nuorelle tytölle joka haluaa pukeutua feminiinisesti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen - tinkimättä laadusta tai hinnasta. Vaatteita jotka on tehty tarkkuudella ja itsevarmuudella itsevarmalle tytölle. Jos tykkäät pukeutumisellasi ilmaista naisellisuuttasi niin tätä brändiä et voi olla huomioimatta. Vuonna 1975 VILA liittyi osaksi BESTSELLER perheyritystä josta alkoi brändin kasvutarina. Brändi on levinnyt suuresti ja sen vaatteita myydäänkin tällä hetkellä yli 135:ssä ketjuliikkeessä eri puolella Eurooppaa. Lisäksi brändin tuotteita on 2000:ssa monen brändin myymälässä esillä. Tyylikkäät tytöt ympäri maailman luottavat heidän häikäisevään valikoimaansa. Brändi vastaa sinun tarpeeseen jos haluat pukea yllesi tyyliä joka korostaa sinun naisellisuuttasi sekä nuorekkuuttasi. Käy katsomassa laajasta verkkokaupasta mitkä VILAn vaatekappaleet sopisivat juuri sinun vaatekaappiisi.

VILA: Yksityiskohtien mestari

VILAn vaatekappale suunnitellaan alusta asti taitavien suunnittelijoiden toimesta yksityiskohtia sekä alati muuttuvia trendejä silmälläpitäen. Brändin filosofiassa korostuu erityisesti kolme ajatusta: naisellisuus, aistillisuus sekä yksinkertaisuus. VILA käyttää parhaita mahdollisia materiaaleja jokaisessa kappaleessaan jolloin kokonaisuudesta välittyy kaikki nämä brändin filosofialle tärkeät piirteet. Lopputuloksena on naisellinen vaatekappale jossa on otettu huomioon jokainen aistikas yksityiskohta. Vaatteiden yksinkertaisuuden tärkeys on siinä, että kun puet ne päälle niin sinun kehosi tuo ne eloon. Brändin mukaan, elämän intohimon ilmaisussa ei ole kyse pelkästään siitä mitä on päällä, vaan miten ne ovat päällä. Jokainen vaatekappale joka valmistuu talon tehtaassa on tehty täydellä intohimolla, jotta brändi voi olla ylpeä jokaisesta kappaleesta joka poistuu heidän tehtaasta sinun käteen. Ilmaise naisellisuutesi tyylilläsi. Anna intohimosi ja aistikkuutesi näkyä ja löydä seuraava VILA ostoksesi ABOUT YOU verkkokaupasta.

VILA: Mallisto josta löytyy jokaiselle tytölle jotakin

Naiselliset tytöt tulevat monessa koossa ja muodossa. VILAlla onkin verkkokaupassaan laaja valikoima elegantteja tyylejä tytölle kuin naiselle. Pue päällesi työpäivälle eri värisiä pikkutakkeja joissa on mukava tehdä töitä ja näyttää hyvältä. Urheiluun ja harrastukseen on tärkeä että vaate hengittää ja istuu hyvin - verkkokaupasta löydät rentoja, siroja ja hengittäviä treenihousuja ja paitoja. Jos olet pienikokoisempi ja sirompi tyttö, suuntaa itsesi VILA petite osastolle josta löydät vaatteita kuten farkkuja ja toppeja jotka on suunniteltu erityisesti pienikokoiselle tytölle ja ilmaise itseäsi säväyttävillä tyyleillä. Jos taas olet kurvikkaampi tyttö, katso verkkokaupasta VILA curve osio josta löydät kauniita mekkoja, farkkuja sekä paljon muita vaatekappaleita joilla voit näyttää maailmalle intohimosi elämää kohtaan sekä juhlia naisellisuutta. Verkkokaupan tall osiosta löydät vaatteita jotka on suunniteltu itsevarmalle pitkälle tytölle. Sieltä löytyy suuri määrä toppeja, takkeja, hameita sekä muita kappaleita jotka korostavat juuri pitkän tytön naisellisuutta ja kauneutta. Jos kestävä kehitys on lähellä sydäntäsi niin verkkokaupasta löytyy vaatteita joissa on erityisesti otettu huomioon vastuullisuus koko tuotannon vaiheessa.