Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori
Kaikki tuotteet merkiltä ONLY5 148

ONLY - perusvaatteita ja juhlallisempia vaatteita

ONLY on merkki, joka on jokaiselle suomalaiselle tuttu. Se valmistaa vaatteita koko perheelle. Valikoimista voit siis ostaa vaatteet niin itsellesi, puolisollesi kuin lapsillekin. Vaatteita on perusvaatteista juhlavampiin vaatteisiin. Jokaisen vaatekaapin perustana ovat perusvaatteet, kuten t-paidat, pitkähihaiset paidat, housut sekä tietysti alusvaatteet. Näitä kannattaakin ostaa monessa eri värissä, jotta niitä voi yhdistellä eri ylä- ja alaosiin. Meidän verkkokaupastamme löydät paljon perusvaatteita, joten laita vaatekaappisi kuntoon ONLYn vaatteilla. Merkin tunnetaan erityisesti farkuistaan. Se onkin yksi Euroopan johtavista farkkumerkeistä. Tutustu naisten, miesten ja lasten mallistoihin. Niistä kaikista löytyy mukavasti vaatteita. ONLYlla on myös kenkiä ja treenivaatteita, joten niihinkin kannattaa tutustua. Käy peremmälle verkkokauppaamme ja tule tekemään ostoksia!

ONLYlla on vaatteita eri kokoisille naisille

Naisten valikoima on erityisen kattava. Valikoimasta löytyy monta eri alakategoriaa, joista voi löytää vaatteita eri kokoisille naisille. ONLY Play Curvy on kurvikkaille ja isompia kokoja käyttäville naisille suunnattu mallisto. Petite taas on erityisen pienikokoisille naisille kehitetty mallisto, jonka koot ovat pienempiä kuin tavallisessa mallistossa. ONLY Tall taas helpottaa pitkien naisten vaatepulmaa. Pitkien naisten on erityisen hankala löytää sopivia vaatteita. Housut saattavat jäädä nilkoista lyhyiksi, eivätkä hihat peitä ranteita. Onneksi ONLY on suunnitellut vaatteita, joita myös pitkät naiset voivat käyttää. Tutustu siis eri mallistoihin. Tämän merkin valikoimista löydät taatusti itsellesi sopivat vaatteet. Merkin valikoima ainoastaan kasvaa, joten uusia vaatteita tulee koko ajan lisää. Myös me päivitämme valikoimaa jatkuvasti, jotta kaikki uusimmat uutuudet olisivat sinun saatavillasi.

Tilaa ONLY netistä, saat parhaimmat tuotteet meidän verkkokaupastamme

Kun olet etsimässä vaatteita koko perheelle, valintasi on ONLY. Se on suomalaisillekin kuluttajille tuttu merkki, jolta löytää jotakin jokaiselle. Valittavanasi on niin arki- kuin juhlavaatteita. Tutustu kattavaan ONLY valikoimaan ABOUT YOU -verkkokaupassa ja valitse sieltä joukosta suosikkisi. Kun olet tehnyt valintasi, siirry sitten kassalle. Kassalla sinulle tarjotaan monia eri maksutapoja, joiden joukosta valita. Voit maksaa tuotteet heti vaikka verkkopankissa tai korttimaksuna. Toisaalta sinä voit hakea myös luottopäätöstä Klarnalta. Klarna mahdollistaa lisää maksuaikaa tai halutessasi voit pilkkoa maksut osiin. Näin taloudellesi jää enemmän käyttövaraa joka kuukausi. Meiltä tilatessasi sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisesta palautuksesta aiheutuvista kuluista, sillä meillä palautus on ilmaista. Me tarjoamme jokaiselle tuotteelle myös 100 päivää palautusaikaa. Näin sinä voit tehdä turvallisin mielin ostoksia meidän verkkokaupassamme tietäen, että voit halutessasi palauttaa tuotteen ja vaihtaa sen niin halutessasi vaikka toiseen kokoon. Tule tutustumaan meidän kattavaan valikoimaamme ja poimi tuotteiden joukosta tarpeelliset tuotteet. Olet tervetullut tekemään ostoksia ABOUT YOU -verkkokaupassa!