Siirry pääsisältöön
Kaikki tuotteet merkiltä LEVI'S1 121

Levi’s® 501® farkut muuttivat kaiken. 149 vuotta sitten luotu legendaarinen malli on noussut arkikäyttöisestä vaatteesta ikonin asemaan. Juhlistaaksemme näiden eeppisten farkkujen perintöä, olemme tällä kaudella tehneet yhteistyötä viiden uuden visionäärin kanssa, jotka todella ilmentävät 501® -farkkujen henkeä ja antavat kunniaa farkkuparille, josta kaikki alkoi.

Levi's® 501® - Hailey Bieber

Hailey Bieber ei esittelyjä kaipaa. Malli, yrittäjä ja tuottelias tubettaja on koristanut lukuisten lehtien kansia, toiminut keulakuvana monille korkean profiilin kampanjoille ja on maailman seuratuimman julkkispariskunnan toinen osapuoli. Aloitettuaan erittäin menestyksekkään YouTube-kanavansa viime keväänä, Hailey on kerännyt ympärilleen entistäkin suuremman kannattajakunnan. Kiitos tästä kuuluu muun muassa kanavan koomiselle "Who's in My Bathroom?" osiolle, jossa tunnetut vieraat nauttivat välipaloja odottamattomassa paikassa — Haileyn tilavassa, spa-tunnelmaisessa kylpyhuoneessa. "Sain inspiraation YouTube-kanavani perustamiseen, koska minusta tuntui, etteivät ihmiset oikeasti tunne minua", hän selittää. "Minusta tuntui, että tämä todella auttoi ihmisiä tutustumaan siihen, kuka olen ihmisenä, sen sijaan, millaisena he kuvittelevat minut."


LEVI’S – Muotia joka sopii kaikille

LEVI’S on monien tuntema merkki. Se on onnistunut nousemaan yhdeksi maailman johtavista muotibrändeistä vuosikymmenien aikana, eikä suosiolle näy loppua. Päinvastoin merkki näyttää vain kasvattavan suosiotaan. Se ei sinällään ole ihme, sillä kyseessä on todella laadukas ja näyttävä merkki. LEVI’S online shop tarjoaa vaatteita, jotka sopivat aivan kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Merkki tunnetaan erityisesti farkuistaan, mutta tänä päivänä merkki on paljon muutakin kuin pelkkiä farkkuja. Toki farkut kuuluvat edelleen olennaisena osana merkin valikoimaan. Nykyään farkkuja on moneen lähtöön. Niitä voi käyttää niin töissä, vapaa-ajalla kuin juhlissakin. Farkkuja kannattaakin hankkia vaikka kerralla useammat, jolloin niiden joukosta voi valita kuhunkin tilaisuuteen parhaiten sopivat. LEVI’S farkut voi yhdistää monien eri yläosien kanssa. Varmaa on, että ne näyttävät aina hyviltä.

LEVI’S tarjoaa monipuolisen valikoiman vaatteita

LEVI’S on monipuolinen merkki, joka haluaa tarjota laadukkaita ja kestäviä vaatteita aivan kaikille. Merkki ei panosta ainoastaan naisiin tai miehiin, vaan se tarjoaa tasapuolisesti vaatteita molemmille. LEVI’S on itse asiassa niin suosittu merkki, että se on monien perheiden yhteinen suosikki. Saahan merkiltä sisävaatteiden lisäksi myös ulkovaatteet. Tällöin kaiken tarvittavan saa yhdeltä hyväksi havaitulta merkiltä. Jos ulkona on kylmä, voi silloin pistää yllensä merkin toppatakin. Jos taas on kesä ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, on joko rento t-paita tai shortsihaalarit hyvä valinta. Kannattaa muistaa myös, että LEVI’S online shop tarjoaa kaiken lisäksi asusteita, jotka täydentävät asun kuin asun. Asusteiden joukosta löytyy niin kaulahuiveja kuin pipojakin. Totta kai valikoimassa on myös laukkuja aina vyölaukuista käteviin olkalaukkuihin ja treenikasseihin. Myös asusteiden laatu on yhtä hyvää kuin kaikkien muidenkin tuotteiden. Kyseinen brändi onkin ehdottomasti sellainen merkki, jonka laatuun voi aina luottaa.

Tilaa LEVI’S tuotteet ABOUT YOU -verkkokaupastamme

ABOUT YOU tarjoaa mahtavan valikoiman merkin LEVI’S tuotteita. Valikoimassa on paljon eri kokoisia vaatteita, joten jokaiselle löytyy takuulla sopivia tuotteita. Merkin vaatteiden kohdalla kannattaa tutustua kokotaulukkoon, jonka avulla voi varmistua, mikä on itselle sopiva koko esimerkiksi farkkujen osalta. Farkuissa, mitkä ovat LEVI'S tuotemerkin tunnetuin tuote, koot saattavat vaihdella farkkutyypin mukaan. Jos et ole ihan varma sopivasta koosta, kannattaa silloin valita mieluummin aina se isompi vaihtoehto. LEVI'S online shop tarjoaa myös mukavasti erilaisia värivaihtoehtoja. Arkipäivään kuuluvat tuotteet, kuten vaikkapa t-paidat, kannattaakin ostaa kerralla monessa eri värissä. Näin kaapista löytyy aina sopivaa yhdisteltävää muihin vaatteisiin. Juuri perinteiset t-paidat ja puserot sekä farkut ovatkin jokaisen vaatekaapin kulmakiviä. Niiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan vaatekokonaisuutta jokaiseen päivään. Tutustu siis online shop valikoimaan ja löydä omat suosikkisi. Saat tilattua ne edulliseen hintaan meiltä ABOUT YOU -verkkokaupasta!