Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori
Kaikki tuotteet merkiltä Jordan92

Jordan - Legendaarinen ja rakastettu brändi

Kun miettii koripalloa tulee usein melko nopeasti mieleen yksi brändi ylitse muiden ja se on Jordan. Brändi on kotoisin Yhdysvalloista, Chicagosta. Se on Niken omistuksessa. Merkki on sai alkunsa jo vuonna 1985, kun sarjan ensimmäinen malli tuli markkinoille. Brändi on saanut nimensä legendaariselta koripalloilijalta Michael Jordanilta. Ensimmäiset kengät suunniteltiin erityisesti hänelle, kun hän pelasi Chicago Bulls juokkueessa. Hän käytti kenkiä myös NBA-otteluissa pelatessaan. Merkki saavutti niin suuren suosion vuoteen 1997 mennessä, että se irrotettiin Nikestä omaksi merkiksi. Jo kahden vuodena aikana, vuosina 1985-1986, kenkiä myytiin yli kaksi miljoonaa kappaletta. Jotain merkin suosiosta kertoo se, että ne ovat olleet useana vuonna maailman myydyimmät urheilukengät. Kenkiä on nähty vuosien saatossa useiden muiden maailmantähtien jalassa. Osta omat Jordan tuotteet sivulta ABOUT YOU.

Jordan tarjoaa sporttisia ja tyylikkäitä vaatteita ja kenkiä kaikille

Jordan tuotteita on kaikenikäisille ja kokoisille ihmisille. Valikoimassa on lapsille ja naisille sekä miehille kenkiä, vaatteita ja erilaisia asusteita. Edes pienimpien vauvojen ei tarvitse jäädä ilman Jordan tuotteita. Löydät helposti Jordan tuotteet nettikaupasta. Brändi on kuitenkin tunnettu etenkin kengistään. Kenkiä on julkaistu lukuisia eri malleja, kaikki niitä kuitenkin yhdistää tyylikäs ja mukava muotoilu ja suunnittelu. Näitä kenkiä ja vaatteita voi käyttää hyvin niin urheilussa kuin vapaa-ajalla. Erityisesti koripalloon tarkoitetut kengät ovat kevyitä ja niissä on hieman pidempi varsi, mikä tukee hyvin jalkaa. Pohjissa on toiminto, mikä vaimentaa tärähdyksen mikä seuraa hypätessä. Vaatteet ovat tyyliltään rentoja ja mukavia. Vaatteissa on suosittu urheiluun sopivia hengittäviä ja joustavia materiaaleja. Valikoimassa on shortseja ja t-paitoja, joissa on hyvä pelata muutama erä koripalloa. Merkillä on paljon erilaisia ja erivärisiä huppareita sekä hauskoilla printeillä varustettuja collegepaitoja. Tämän lisäksi merkillä on lukuisia erilaisia takkeja, niin urheiluun kuin vapaa-ajalle. Tarjolla on lämpimiä toppatakkeja ja kevyempiä tuulenpitäviä ja hengittäviä takkeja.

Jordan logo, minkä tunnistaa monet ihmiset

Tämän merkin logon tunnistaa moni ihminen. Logoa kutsutaan Jumpman nimellä ja siihen on kuvattu hyppäävän Michael Jordanin siluetti. Brändistä ja sen logosta on viitteitä myös popkulttuurissa, mikä kertoo paljon merkin suosiosta. Räppärit Drake ja Future ovat jopa tehneet kappaleen nimeltä Jumpman. Nimi viittaa Jordanin logoon ja merkki mainitaan useaan otteeseen kappaleessa. Merkki on saanut suosioita myös lukuisillä yhteistöillä ja merkittävillä mainoskampanjalla, joissa on nähty julkisuudesta tuttuja hahmoja kuten esimerkiksi baseballpelaaja Derek Jeter. Jos haluat pukeutua Jordan tuotteisiin kannattaa ne ostaa netistä. Brändin tuotteet tunnistaa nimenomaan Jumpman-logosta. Logon lisäksi brändin tuotteet noudattavat tuttua linjaa. Värimaailmasta löytyy paljon tiettyä kirkasta punaisen ja sinisen sävyä. Tämän lisäksi tuotteita on tietenkin paljon muissakin väreissä. Paljon on käytetty myös neutraaleja mustaa ja harmaata.