Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori
Kaikki tuotteet merkiltä ESPRIT1 507

ESPRIT: Vaatekokoelma jokaiseen tilanteeseen

Hait sitten rentoa, sporttista tai toimistoon sopivaa lookkia, ESPRITin ABOUT YOU verkkokaupasta löydät varmasti vaatteita jotka sopivat sinun uniikkiin tyyliin ja joita tulet rakastamaan pitkään. Vaatteet ja asusteet on tehty tarkoin valikoiduista materiaaleista joita on miellyttävä käyttää. Niiden suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon kestävyys, mukavuus sekä ympäristövaikutukset. Mallistosta löytyy esimerkiksi miehille farkkuja ja paitoja vaikuttavilla sävyillä ja printeillä. Naiselle löytyy laaja valikoima mekkoja ja hameita joissa kelpaa kesäiltana lähteä tyylikkäälle iltakävelylle. Jos mieli tekee pukeutua asiallisemmin vaikka työpäivälle niin tummat farkut, toppi ja pikkutakki on voittamaton kokonaisuus. Verkkokaupasta löydät myös kauniita asusteita kuten laukkuja, huiveja sekä vöitä täydentämään juuri sinun lookkia. ESPRITiltä löytyy myös hieno valikoima kenkiä aina tennareista nilkkureihin. Jos tämän brändin vaatteet pitäisi kiteyttää kahteen sanaan ne olisivat tyylikkyys ja mukavuus. Kaiken lisäksi ESPRITin yksi isoimmista arvoista on kestävä kehitys ja vastuullisuus, tämä tarkoittaa että voit hyvällä omatunnolla näyttää hyvältä.

ESPRIT: Näytetään kaikki hyvältä yhdessä

ESPRITIin tarina alkoi Kaliforniassa vuonna 1968 Susie ja Doug Tompkinsin toimesta kun he perustivat vaatebrändin jossa yhdistyy ajan henki, yhteisöllisyys, rentous sekä ennen kaikkea mukavuus. Brändin kasvona olivat 2010 luvulla hurmaavat Gisele Bündchen sekä Christy Turlington. Vuosina 2015-2017 brändillä oli kampanja nimeltä #ImPerfect jonka ydinsanoma oli yksinkertainen: uniikki persoonallisuus ja vapaa itseilmaisu. Vuonna 2019 ESPRIT aloitti Craig & Karl kampanjan jossa luotiin rajoitettu erä värikkäitä ja räikeitä unisex vaatteita joiden tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta monimuotoisuudesta sekä tasa-arvoisista oikeuksista. Samana vuonna ESPRIT yhteistyössä UN Womenin kanssa aloitti myös “WE ALL” kampanjan jossa keskiössä oli naisten voimaantuminen, aate jonka takana brändi seisoo ylpeänä. Tämän kampanjan t-paita myynneillä saatiinkin kerättyä 85.000 euroa UN Women Saksan komitealle naisten tasa-arvo työn hyväksi. Brändi vaikuttaa tällä hetkellä yli 40 maassa. Heidän pääkonttorit sijaitsevat Saksassa ja Hong Kongissa. Heillä on valikoimassaan vaatteita ja asusteita miehille, naisille sekä lapsille. Käy kurkkaamassa heidän verkkokaupasta asukokonaisuus joka miellyttää juuri sinua.

ESPRIT: Vastuullisen tyylikästä

Jos sinulle on tärkeää säilyttää maapallo seuraaville sukupolville niin tämän brändin vaatteet on hyvä valinta, sillä ESPRITille vastuullisuus on yksi brändin isoimmista arvoista. Kaikki tehtaat joissa valmistetaan brändin vaatteita tulee täyttää tarkoin säädetyt ehdot jotka tehdas allekirjoittaa ennen kuin yhteistyö brändin kanssa voi alkaa. Brändillä on lisäksi erityisen vastuullisesti tuotettuja vaatteita joissa on vastuullisuus vielä erityisemmin otettu huomioon. Käy katsomassa ESPRITin vastuullisemmat vaihtoehdot verkkokaupasta. Brändi on sitoutunut niin sanottuun ympyrämalliin. Mallissa vaatteiden suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon kestävän kehityksen materiaalit, prosessit sekä eläinten hyvinvointi. Tuotteissa on korvattu turkki täysin synteettisellä turkilla. Tuotantovaiheessa otetaan huomioon tuotannon läpinäkyvyys sekä ympäristövaikutukset. ESPRIT myös huolehtii siitä, että kuljetus ja varastointivaihessa minimoidaan hiilidioksidipäästöt sekä vähennetään jätteen syntyä niin paljon kuin mahdollista.