Siirry pääsisältöön

Dr. Martens - Brändi, joka ei mene koskaan pois muodista

Dr. Martens maiharit ovat klassikko kengät. Ne kestävät sekä aikaa, että kulutusta. Maailmassa on harvoja tuotteita, jotka ovat pysyneet tyylikkäinä kuuden vuosikymmenen ajan. Dr. Martens mustat maiharit ovat kengät, joiden voi todeta täyttävän tämän kuvauksen. Merkin juuret on vahvasti Euroopassa, alunperin Saksassa. Merkki siirtyi kuitenkin englantilaisten omistukseen jo melko alkuvaiheessa. Kengät ovatkin sittemmin tulleet tunnetuiksi englantilaisina, kun ensimmäinen malli valmistettiin siellä vuonna 1960. Kenkien tavaramerkiksi on muodostunut hyvä ja tukeva pohja ja katu-uskottava ulkomuoto. Tämän vuoksi esimerkiksi poliisit ja postimiehet alkoivat suosimaan näitä kenkiä. Kenkien historia on värikäs ja pitkä. Ne olivat suosittuja 1970-luvulla esimerkiksi punkkarien keskuudessa ja olivat vahvasti osa heidän pukeutumistaan. Kengät ovat edelleen suosittuja eri alakulttuurien keskuudessa. Voit tilata Dr. Martensit netistä ja jatkaa merkin pitkää perinnettä persoonallisen katutyylin kulmakivenä.

Dr. Martens kengät sopivat kaikille tyylistä riippumatta

Kenkien tyyli on ajaton ja uskottava. Juuri tämän vuoksi ne ovatkin varmasti keränneet niin suuren suosion. Kuka vaan voi käyttää näitä kenkiä ja yhdistää ne osaksi omaa persoonallista tyyliä. Dr. Martens kenkiä löytyy niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Tämän lisäksi valikoimassa on kenkien lisäksi myös muita asusteita, kuten esimerkiksi reppuja ja erilaisia kengännauhoja, joilla voit muuttaa hieman kenkien tyyliä. Sukat liittyvät vahvasti kenkiin ja tämän vuoksi Dr. Martens valmistaa myös omia sukkia. Kenkien ulkomuoto on koruton ja yksinkertainen. Toki ajan kuluessa merkin eri kenkä malleista on tehty lukuisia erilaisia variaatioita. Kenkiä on valmistettu lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa. Valikoimassa on ollut niin kukkakuvioisia maihareita kuin myös lukuisia eri värejä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kirkkaan punaiset maiharit?. Dr. Martens kenkien valikoima netissä on laaja, löydät varmasti valikoimasta omaa tyyliäsi täydentävät kengät.

Dr. Martens erottuu massasta laajalla kokemuksella ja pitkällä historialla

Monille tulee ensimmäisenä mieleen juuri Dr. Martens kun puhutaan yksinkertaisista ja laadukkaista nahkakengistä. Sen lisäksi, että merkki kunnioittaa vahvasti perinteitä se on myös muuntautumiskykyinen ja seuraa aikaansa. Valikoimasta löytyy nykyään nahkakenkien lisäksi myös vegaanisia kenkiä. Dr. Martensin mukaan tyylissä ei tarvitse tehdä kompromisseja, tämän vuoksi saat maiharit myös nahattomina. Pitkän historiansa ansiosta merkki on saavuttanut uskottavuutta ja uskollisia kannattajia. Laadusta ja tyylistä ei ole tingitty vuosien kuluessa. Merkki on erityisen tunnettu muutamasta kenkä mallistaan, jotka ovat pysyneet vuodesta toiseen ihmisten suosiossa. Esimerkiksi nyöritetyt saappaat, 1461 mallin kävelykengät ja Adrian loaferit ovat pysyneet suosiossa. Kengät nousivat suureen suosioon jo 1950-luvulla. Suurin syy suosiolle oli kenkien hyvin muotoillut pohjat, mitkä tekivät kengistä hyvät jalassa. Mukavuus on edelleen monille ominaisuus, mitä kengistä haetaan. Osta omat mukavat Dr. Martensit nyt helposti ABOUT YOU- verkkokaupasta.