Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori

Luo minimalistinen garderobi
The capsule wardrobe

Luo minimalistinen garderobi The capsule wardrobe
The capsule wardrobe1 105

Yhtenäisen kokonaisuuden mestariksi

Kapselivaatekaappikonsepti syntyi ajatuksesta koota vaatekaappiin valikoima vaatteita, joiden kauneus löytyy niiden ajattomuudesta, monipuolisuudesta ja siitä, että ne täydentävät toisiaan. Oletko valmis säästämään aikaa vaatteiden valinnassa joka päivä? Aloita tutkimalla vaatekaappiasi sillä silmällä, mitä sinulla jo on ja mitä vielä tarvitset. Salaisuus piilee vaatteiden väreissä ja laadussa – keskity neutraaleihin sävyihin, kuten mustaan, valkoiseen, harmaaseen ja beigeen, ja investoi laadukkaisiin materiaaleihin.

Luo minimalistinen garderobi The capsule wardrobe

Aloita t-paidasta

Ajattomista ajattomin vaatekappale – perus-t-paita on kapselivaatekaappisi perusta. Supermukavan valkoisen t-paidan voi pukea alle tai päälle rennosti tai tyylikkäästi – tyylivaihtoehtoja on loputtomasti. Muista valita hengittävä materiaali, kuten puuvilla, jotta olosi pysyy viileänä ja kuivana.

Luo minimalistinen garderobi The capsule wardrobe

Lisää hyvin istuvat housut

Neutraalin sävyiset hyvin istuvat housut ovat työpukeutumisen luottovaate. Monikäyttöisyytensä ja mukavuutensa ansiosta ne ovat löytäneet tiensä jokapäiväiseen käyttöön. Tyylikkäillä ja hillityillä housuilla on taatusti pyhä paikkansa vaatekaapissasi. Valikoimastasi olisi hyvä löytyä sekä villasekoitteiset että pellavapohjaiset housut, joita voit vaihdella päivittäisten tarpeidesi mukaan.

Luo minimalistinen garderobi The capsule wardrobe

Hameesta on todella moneksi

Hameet ovat yksi helpoimmin puettavia vaatteita, joita vaatekaapissasi kannattaa pitää. Laadukas ja kauniisti laskeutuva hame on perusvaate, jota voi käyttää vaivattomasti ympäri vuoden. Stailaa hameesi sen mukaan, mikä on in ja mikä ei. Vinkki: musta minihame on voittaja ajattomuuden ja stailausmahdollisuuksien suhteen.

Luo minimalistinen garderobi The capsule wardrobe