Siirry pääsisältöön

Kasuaalista korporatiiviseen
Toimistotyylit miehille

Kasuaalista korporatiiviseen Toimistotyylit miehille
Toimistotyylit miehille465

Onnistu pukukoodissa

Pukeudu kuten haluat, sanotaan. Miesten toimistopukeutumisessa on kyse tyylin ja klassisuuden yhdistämisestä. Eri työympäristöissä on erilainen estetiikka, joka vaihtelee rennommasta muodollisempaan pukeutumiseen toimistossa ja sen ulkopuolella. Tutustutaanpa kolmeen yleisimpään miesten toimistopukutyyppiin. Olemme täällä auttamassa sinua luomaan hiotut työasut mihin tahansa ammatilliseen ympäristöön.

Kasuaalimpi puoli

Ehkä pukeudut kotitoimistoon tai haluat lisätä rentoutta ammattiareenalle. Valitse klassisia paitoja, rentoja chinoja, bleisereitä ja urheilutakkeja, ja vie työvaatteet täysin coolille tasolle lisäämällä lippis, neuleliivi ja villapaita, jotka tuovat mukavuutta ja tyyliä.

Raúl - Casual Light Blue Khaki Office Look
Kasuaalista korporatiiviseen Toimistotyylit miehille

Smart casual -reitti

Smart casual -pukeutumisessa on kyse siitä, että näytät tyylikkäältä mutta pysyt rentona, olipa kyse sitten kokouksesta lounaalle tai päivälliselle menosta. Miten tämä onnistuu kuin ammattilaiselta? Pue päälle Oxford- tai poolopaita ja kapealinjaiset chinot sekä rento bleiseri ja tennarit, jotka luovat coolin mutta tarkoituksenmukaisen vaikutelman. Lisäksi smart casual -look ei koskaan mene pois muodista.

Raúl - Smart Trenchcoat Business Look
Kasuaalista korporatiiviseen Toimistotyylit miehille