Siirry pääsisältöön

Löytääksesi oikean istuvuuden
Näin otat mitat pukua varten

Löytääksesi oikean istuvuuden Näin otat mitat pukua varten
Näin otat mitat pukua varten191

Istuvuus on tärkein

Puku on hyvä silloin, kun se istuu. Täydellisen bleiserin pitäisi saada sinut heti tuntemaan olosi huolitelluksi ja viimeistellyksi. Oikealla istuvuudella puku on paitsi tyylikäs, myös mukava käyttää tuntikausia. Lisäksi se on tehty kestämään, joten voit luottaa siihen vuosia. Täydellisten housujen pitäisi saada sinut tuntemaan, että voit tehdä niissä kaiken. Oikean istuvuuden ansiosta tunnet olosi mukavaksi ja liikut päivän aikana ilman rajoituksia kuin boss. Löytääksesi parhaan istuvuuden ja koon, sinun on otettava mitat bleiseriä ja housuja varten. Lue lisää ja tiedät, miten edetä.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Tulet tarvitsemaan näitä

Ota esille mittanauha, kynä ja paperi. Kirjoita jokaisen mittauksen jälkeen mitat ylös ja vertaa niitä lempibrändisi kokotaulukkoon löytääksesi sinulle oikean koon. Let's go!

Bleiseriä varten

Saadaksesi tarkan tuloksen, pukeudu olkapäiden mittausta varten paitaan, joka istuu sinulle hyvin. Aseta mittanauha olkapään ja käsivarren sauman kohdalle ja mittaa selän poikki toiseen saumaan, jossa olkapää ja käsivarsi kohtaavat.

Hihan mittausta varten pidä kädet alhaalla sivuilla ja olkapäät rentoina. Laita mittanauha olkapään ja käsivarren sauman reunalle. Mittaa suoraan alaspäin keskelle rannetta.

Rintakehän mittausta varten seiso rennosti kädet sivuilla ja mittaa rintakehäsi levein kohta.

Olkavarren mittausta varten, kierrä mittanauha lapaluiden yli ja ympärille, suunnilleen samasta kohdasta kuin kainaloa mitattaessa.