Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori

Takeille
Materiaaliopas

Takeille Materiaaliopas
Materiaaliopas160

Materiaalien hallitsemisen taito

Tyylejä, faktoja ja vinkkejä takkien materiaalioppaasta - löydä itsellesi täydellinen takki

Lämpö ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Takeille Materiaaliopas
Takeille Materiaaliopas

Jos etsit päällysvaatetta, joka suojaa sinua kylmältä ja jossa voit liikkua luonnollisesti - pufferitakki on oikea valinta. Niitä on monessa eri pituudessa ja paksuudessa sekä erilaisilla vuorilla: joko untuvahöyheniä, synteettisiä höyheniä tai jopa innovatiivisia vegaanisia vaihtoehtoja, jotka on valmistettu luonnonkukkien ja puiden kuiduista. Tilaisuudesta riippuen voit pukea pufferitakin alle paksun puseron villahousujen ja nahkanilkkureiden kanssa, kun taas farkut, viihtyisä huppari ja suosikkitennarisi sopivat erinomaisesti kaupunkikävelyyn.

Vinkkimme: Jos etsit untuvaa, joka on tuotettu vastuullisesti ja joka on peräisin eettisesti kestävistä alkuperistä, etsi valitsemiesi tuotteiden tuotetiedoista Responsible Down Standard -merkki (lyhyesti RDS).

Hyödyllisyys kohtaa tyylin

Takeille Materiaaliopas
Takeille Materiaaliopas

Toiminnalliset materiaalit ovat paras valinta, kun haluat olla täysin suojassa arvaamattomalta säältä. Toiminnallisen takin istuvuuden on oltava riittävän väljä, jotta sen alla voi käyttää kahta muuta kerrosta lämmön säilyttämiseksi. Keskity käytännöllisiin yksityiskohtiin, kuten kaulaasi suojaavaan korkeaan kaulukseen, huppuun, joka pitää sinut kuivana sateella sekä kiristettäviin hihansuihin. Kun et ole ulkoilemassa, voit käyttää toiminnallista takkia rennon asun kanssa - yhdistä se farkkuun tai khakiin, saappaisiin tai tennareihin.

Vinkkimme: Valitse laadukas materiaali kuten Gore-Tex, joka on vedenpitävä, hengittävä ja kestävä.

Persoonallinen shown pysäyttäjä

Takeille Materiaaliopas
Takeille Materiaaliopas

Kun haluat korostaa tyyliäsi ja pysyä samalla lämpimänä, shearling-takki on oikea valinta. Nahka suojaa tuulelta, kun taas sisävilla pitää lämmön takin sisällä. Parhaan kestävyyden saat käyttämällä vettä hylkivää suihketta ennen ensimmäistä käyttökertaa, anna sen kuivua ja sen kastuessa harjaa kosteus pois pehmeällä harjalla. Shearling-takki on ajaton klassikko, joten on järkevää sijoittaa väreihin kuten mustaan, ruskeaan, tummansiniseen tai khakinvihreään. Pue se suosikkivaatteidesi kanssa ja olet valmis!

Klassikko ja syystäkin

Takeille Materiaaliopas
Takeille Materiaaliopas