Siirry pääsisältöön

Vinkkejä, niksejä ja kokotaulukoita mittojen ottamista varten
Kuinka löytää täydellinen farkkukoko

Vinkkejä, niksejä ja kokotaulukoita mittojen ottamista varten Kuinka löytää täydellinen farkkukoko
Kuinka löytää täydellinen farkkukoko250

Löydä täydellinen malli juuri sinulle

Etsinnässä täydelliset farkut? Helpommin sanottu kuin tehty - tähän asti! Tiesitkö, että tuotemerkit tarjoavat erilaisia mitoitusjärjestelmiä? Jotkut käyttävät kansainvälistä mitoitusjärjestelmää (XS, S, M, L jne.), jotkut eurooppalaista (EU 38 jne.) ja toiset amerikkalaista mitoitusjärjestelmää, joka perustuu vyötärön ja pituuden suhteeseen. Jatka lukemista ja opi, miten löydät oman kokosi parhaiten.

LeGer by Lena Gercke null värissä

Kuinka ottaa mitat itsestäsi

Voit määrittää farkkukoon seuraavasti:

1. Vyötärön ympärysmitta: Mittaa luonnollisen vyötärösi ympärys. Seiso rennosti ja ota mitta suoraan ihoasi vasten.

2. Lantion ympärysmitta: Mittaa lantion ympärysmitta lantion leveimmältä kohdalta. Älä vedä mittanauhaa liian tiukalle, jotta farkut eivät ole lopulta liian tiukat.

3. Lahkeen pituus: Seiso ilman kenkiä, rentona ja suorana. Jätä jalkojesi väliin noin 10 cm. Mittaa säären sisäpuolelta nilkkaluuhun. Vinkki: Mahdollisimman tarkan mittauksen saamiseksi, on helpompaa pyytää toista henkilöä apuun.

Vinkkejä, niksejä ja kokotaulukoita mittojen ottamista varten Kuinka löytää täydellinen farkkukoko
null värissä

Muunna cm tuumiksi

Tuumissa esitetyn mitoitusjärjestelmän osalta sinun tarvitsee vain muuntaa vyötärön ja pituuden mittaustulokset. Sovelletaan seuraavaa kaavaa: 1 tuuma vastaa 2,54 cm. Jaa määritetyt arvot 2,54 cm:llä. Esimerkiksi vyötärönympärysmitta 73 cm on 29 tuumaa ylöspäin pyöristettynä, kun taas säärimitta 82 cm on 32 tuumaa alaspäin pyöristettynä. Ihanteellinen farkkukoko on siis W29/L32.

Vielä yksi vinkki ja olet valmis ostoksille! Tämä taulukko voi toimia ohjeena koon määritettämisessä. Haluamasi tuotemerkin kokotaulukko voi antaa tarkemman suunnan, sillä koot ja istuvuudet vaihtelevat tuotemerkeittäin.

Vinkkejä, niksejä ja kokotaulukoita mittojen ottamista varten Kuinka löytää täydellinen farkkukoko