Siirry pääsisältöön

Kaikkea muuta kuin tavallista
Housut joka vartalotyypille

Kaikkea muuta kuin tavallista Housut joka vartalotyypille
Housut joka vartalotyypille1 128

Just be yourself

Jokainen on omalla uniikilla tavallaan kaunis – sitä on syytä juhlia. Itsevarmuus on sitä, että tietää, mistä pitää ja mikä toimii itsellä. Se on kaikkein kauneinta. Kuinka oman vartalomallin tunteminen auttaa? Kun löytää itselle mukavat ja monikäyttöiset vaatteet, on helppo tuoda myös omat suosikkiominaisuudet esiin. Olipa vartalosi malliltaan tiimalasi, H, V, A tai O, tärkeintä on, että löydät itsellesi vaatteet, joissa sekä tunnet olosi upeaksi että myös näytät siltä. Pienellä inspiraatiolla se onnistuu.

O-vartalo

Jos alavartalosi on kapeampi ja keskeltä pyöreämpi, sinulla on O-mallinen vartalo. Korosta siluettiasi korkeavyötäröisillä housuilla, joissa on leveämpi istuvuus ja jotka levenevät hieman nilkkojen kohdalta – ne on helppo stailata kulloiseenkin tyyliin sopivaksi säilyttäen tyylikkään ilmeen. Asun yhtenäinen värimaailma pidentää vartaloasi kauniisti. Pukeudu suoralahkeisiin kangashousuihin, matchaavaan bleiseriin ja korkeakorkoisiin kenkiin, ja boss lady -lookisi on valmis. Mustat boxy-puvunhousut ovat sekä monipuoliset ja imartelevat. Valitse niistä korkeavyötäröinen malli, sujauta perus-t-paita niiden sisään korostaaksesi vyötäröäsi ja lisää sitten korkokengät sekä takki täydellistä illanviettoa varten. Pehmeästä materiaalista valmistetut beiget leveälahkeiset housut lisäävät lookiisi volyymia. Stailaa ne saman värimaailman puserolla ja korkokengillä, jolloin lookistasi tulee tyrmäävä.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

A-vartalo

Jos vartalosi levein osa on lantion seutu ja ylävartalosi on selvästi sitä kapeampi, sinulla on A-mallinen vartalo. Sinulle sopivat upeasti levenevät housut, jotka korostavat ja imartelevat vartaloasi. Pue niiden päälle vartalonmyötäinen minimekko, joka tasapainottaa mittasuhteitasi täydellisesti – jalkaan vain korkokengät, ja olet valmis päivän ja illan menoihin. Trendihälytys: Mekko puettuna housujen päälle on juju juuri nyt! Puvunhousut ovat tähän nappivalinta. Valitse korkeavyötäröinen malli ja pue ne yhdessä cropatun yläosan kanssa, jolloin vyötärösi pääsee kauniisti esiin. Korkeavyötäröiset nahkahousut ovat todella hot ja myötäilevät vartaloasi tyylikkäästi. Pue niiden kaveriksi poolokaulusneule, vyö ja loaferit ja sinulla on täydellinen asu, jossa siirryt sujuvasti toimistolta illalliselle ja tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look