Siirry pääsisältöön

Kaikkea muuta kuin tavallista
Farkut jokaiselle vartalolle

Kaikkea muuta kuin tavallista Farkut jokaiselle vartalolle
Farkut jokaiselle vartalolle1 091

Just be yourself

Jokainen on omalla uniikilla tavallaan kaunis – sitä on syytä juhlia. Itsevarmuus on sitä, että tietää, mistä pitää ja mikä toimii itsellä. Se on kaikkein kauneinta. Kuinka oman vartalomallin tunteminen auttaa? Kun löytää itselle mukavat ja monikäyttöiset vaatteet, on helppo tuoda myös omat suosikkiominaisuudet esiin. Olipa vartalosi malliltaan tiimalasi, H, V, A tai O, tärkeintä on, että löydät itsellesi vaatteet, joissa sekä tunnet olosi upeaksi että myös näytät siltä. Pienellä inspiraatiolla se onnistuu.

O-vartalo

Jos alavartalosi on kapeampi ja keskeltä pyöreämpi, sinulla on O-mallinen vartalo. Korosta vartaloasi farkuilla, joissa on normaali vyötärö, ei korkea eikä matala, levenevät tai kokoleveät lahkeet tai jotka ovat malliltaan suorat – ne tuovat vyötärösi ja sääresi kauniisti esille. Levenevälahkeiset farkut yhdistettyinä pitkähihaiseen paitaan luo kauttaaltaan tasapainoisen vaikutelman. Lopputuloksena on rento arkilook, joka on helppo upgreidata tyylikkääksi asukokonaisuudeksi suippokärkisillä saappailla. Toisaalta lyhyt paita yhdessä straight fit -mallisten farkkujen kanssa tekee ihmeitä korostaen vyötäröasi ja saaden sinut näyttämään upealta ja tuntemaan olosi vähintään yhtä upeaksi.

Yasmin - Colour Gradient Denim Look
Yasmin - Classic Bootcut Look

A-vartalo

Jos vartalosi levein osa on lantion seutu ja ylävartalosi on selvästi kapeampi, sinulla on A-mallinen vartalo. Voit pidentää ja tasapainottaa vartalosi muotoja korostamalla ylävartaloasi, mutta vielä tärkeämpää on löytää farkut, jotka tuntuvat yllä unelmanihanilta. Jos haluat rennon coolin ilmeen, valitse korkeavyötäröiset straight leg -malliset farkut, vajaamittainen huppari tai vastaavasti matalavyötäröiset farkut, joissa on väljähkö istuvuus, ja pariksi peruspitkähihainen. Bootcut-malli luo modernin fiiliksen ja helman volyymi tasapainottaa vartalosi mittasuhteita.

Mies - Light Bomber Jacket Look
Mies - Gray Longsleeve Denim Look