Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori

Kaikki, mitä sinun tulee tietää
Farkkujen koko-opas & vinkit

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Farkkujen koko-opas & vinkit
Farkkujen koko-opas & vinkit699

Löydä juuri sinulle sopiva koko

Etsinnässä täydelliset farkut? Helpommin sanottu kuin tehty - tähän asti! Tiesitkö, että tuotemerkit tarjoavat erilaisia mitoitusjärjestelmiä? Jotkut käyttävät kansainvälistä mitoitusjärjestelmää (XS, S, M, L jne.), jotkut eurooppalaista (EU 40 jne.) ja toiset amerikkalaista mitoitusjärjestelmää, joka perustuu vyötärön ja pituuden suhteeseen. Jatka lukemista ja opi, miten löydät oman kokosi parhaiten.

Kuinka ottaa mitat itsestäsi

Voit määrittää farkkukoon seuraavasti:

Vyötärön ympärysmitta: Mittaa luonnollisen vyötärösi ympärys. Seiso rennosti ja ota mitta suoraan ihoasi vasten.

Lantion ympärysmitta: Mittaa lantion ympärysmitta lantion leveimmältä kohdalta. Älä vedä mittanauhaa liian tiukalle, jotta farkut eivät ole lopulta liian tiukat.

Lahkeen pituus: Seiso paljain jaloin, rentona ja suorana. Jätä jalkojesi väliin noin 10 cm: n. Mittaa säären sisäpuolelta nilkkaluuhun. Vinkki: Mahdollisimman tarkan mittauksen saamiseksi, on helpompaa pyytää toista henkilöä apuun.

Muunna cm tuumiksi

Tuumissa esitetyn mitoitusjärjestelmän osalta sinun tarvitsee vain muuntaa vyötärön ja pituuden mittaustulokset. Sovelletaan seuraavaa kaavaa: 1 tuuma vastaa 2,54 cm. Jaa määritetyt arvot 2,54 cm: llä. Esimerkiksi vyötärönympärysmitta 73 on 29 tuumaa ylöspäin pyöristettynä, kun taas säärimitta 82 cm on 32 tuumaa alaspäin pyöristettynä. Ihanteellinen farkkukoko on siis W29/L32. Tämä taulukko voi toimia ohjeena koon määrittämisessä. Haluamasi tuotemerkin kokotaulukko voi antaa tarkemman suunnan, sillä koot ja istuvuudet vaihtelevat tuotemerkeittäin.

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Farkkujen koko-opas & vinkit

Tee löysistä farkuista täydellisesti istuvat

Eivätkö lempifarkkusi istu enää niin hyvin? Näillä yksinkertaisilla ja kätevillä vinkeillä voit tehdä farkuista jälleen täydellisesti istuvat alle 15 sekunnissa. Katso videolta, miten.

Tee farkuista farkkushortsit

Oletko hieman kyllästynyt vanhoihin farkkuihisi, mutta et ole vielä valmis luopumaan niistä? Helppoa: päivitä ne farkkushortseiksi! Katso videolta, miten.