Siirry pääsisältöön
02p
05t
32m
37s

Juhlitaan yhdessä 5 vuotta: jopa -50% LISÄale vain SOVELLUKSESSA

Rakastamme muotia.
Ja rakastamme planeettaamme.

Panoksemme
Uskomme, että liiketoiminnalla tulee olla myönteinen ympäristövaikutus ja että kaikkia ihmisiä kohdellaan oikeudenmukaisesti. Siksi pyrimme harjoittamaan liiketoimintaamme siten, että sillä on mahdollisimman paljon myönteisiä vaikutuksia kenelle tahansa ja mihin tahansa. Osana lähestymistapaamme keskitymme kolmeen osa-alueeseen: vastuullisuuteen keskittyviin tuotteisiin, kiertokulkuun sekä ympäristöjalanjälkemme.
Vastuullisuuteen keskittyvät tuotteet
Mikään tuote ei ole 100% vastuullinen. Uskomme kuitenkin, että monet tuotteet ovat parempi vaihtoehto kuin perinteiset vastaavat tuotteet. Verkkokauppamme ominaisuuksien avulla pyrimme antamaan asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä, joissa otetaan huomioon tuotteiden sosiaaliset ja ympäristövaikutukset.
Tutustu vastuullisuussymboleihin shoppailessasi
Tutustu vastuullisuusosioomme löytääksesi inspiraatiota.
Käytä vastuullisuussuodattimiamme valitaksesi vastuullisemmat tuotteet.
Napauta symbolia ostosten tekemisen aikana nähdäksesi yhteenvedon tuotteen vastuullisuudesta.
Tutustu vastuullisuusosioon tuotetietosivulla löytääksesi vielä enemmän tietoa tuotteiden materiaaleista, tuotannosta ja sertifioinneista.
Kiertotalous
Kiertotaloutta koskevilla aloitteillamme pyrimme pidentämään tuotteiden käyttöikää ja vähentämään muodin tuotannosta ja kulutuksesta syntyvää jätettä. Jotta kulutustottumusten muuttaminen olisi helpompaa, Second Love -valikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja muodille, mukaan lukien second hand- ja upcycling-vaihtoehdot.
Upcycling -valikoima
Jalanjälkemme
Mittaamme ekologista jalanjälkeämme jatkuvasti ja tarkennamme analyysiämme sen mukaisesti. Saamamme tiedon avulla asetamme tavoitteita jalanjälkemme pienentämiseksi, teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa parannusten aikaansaamiseksi ja kerromme edistymisestä vuosittain ESG-raportissamme.
Tutustu yrityksemme toimintaan
Varainhoitovuosi (FY) 2022/2023 numeroina
Tilikaudella 2022/2023 vähensimme verkkokauppatoimintamme päästöintensiteettiä 1,20 kg CO₂e: iin tilausta kohden, mikä merkitsee päästötehokkuuden paranemista perusvuoden 2020/2021 arvosta, joka oli 1,31 kg CO₂e. Vähensimme Scope 1 & 2 -kasvihuonekaasupäästöjämme 53,7 % verrattuna perusvuoden 2020/2021 arvoon, mikä korostaa sitoutumistamme hiilijalanjälkemme pienentämiseen. Lisäksi lisäsimme niiden liikekumppaniemme osuutta, joilla on tieteellisesti perusteltuja tavoitteita, 54,4 prosenttiin. Nämä saavutukset kuvastavat jatkuvia pyrkimyksiämme asettaa kestävyys etusijalle ja vähentää ympäristövaikutuksiamme.
Miten sinä voit vaikuttaa?
Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin vähentämällä kulutusta, tekemällä tietoisempia valintoja, valitsemalla kiertokulun päivittäisissä päätöksissäsi ja huolehtimalla suosikkivaatteistasi pidentäen niiden käyttöikää. Tutustu Love Your Wardrobe -sivuumme, josta löydät yksinkertaisia ja luovia korjaus- ja hoitovinkkejä.
Ole tietoinen
On monia tapoja tehdä tietoisempia ostopäätöksiä – kapselivaatekaapin rakentamisesta kierrätettyjen, käytettyjen tai kestävämpien muotivaihtoehtojen valintaan. Vaihtoehtoja on loputtomasti. Valitse tuotemerkkejä, jotka jakavat samat arvot kanssasi, ja osta tarkoituksenasi rakastaa vaatteitasi mahdollisimman pitkään.
Vaatteiden hoitaminen
Oikeanlainen hoito auttaa vaatteitasi kestämään pidempään. Tämä voi olla niinkin yksinkertaista kuin hoitotarrojen ohjeiden noudattaminen ja vaatteiden peseminen harvemmin ja kylmällä vedellä. Löydä hyvä ompelija äläkä heitä vaatteitasi pois. Anna niille uusi elämä.
Anna panoksesi kiertotaloudelle
Voit antaa vaatteillesi toisen elämän monin eri tavoin, esimerkiksi käyttämällä niitä uudelleen tai kierrättämällä, toteuttamalla DIY-projekteja tai myymällä ja lahjoittamalla ne hyvään tarkoitukseen. Voit myös harkita vaatteiden vaihtoa ystävien kanssa hauskana vaihtoehtona.