Siirry pääsisältöön
Kirjaudu sisään
Toivelista
Ostoskori

Tutustu kehotyyppiisi

Muunna tyylisi
Olet kaikkea muuta paitsi tavanomainen
"Juhlista itseäsi juuri sellaisena kuin olet, riippumatta iästä, muodosta tai koosta. Voit olla pitkä, muodokas tai pienikokoinen. Kehotyyppisi saattaa olla omenan muotoinen, kolmio, harteikas, suora tai tiimalasin mallinen, tai yhdistelmä useammasta mallista. Kehosi on uniikki, kuten myös tyylisi.

Tämä opas auttaa sinua ymmärtämään kehotyyppiäsi ja antaa käytännön muotivinkkejä, joilla voit päivittää tyylisi aivan uudelle tasolle.".
Oletko valmis?
Oletko pitkä, pienikokoinen vai muodokas?
"Vaatteiden on tarkoitus istua päällesi, eikä toisinpäin. Pitkille, pienikokoisille ja kurvikkaille kehoille suunnitellut mallistot takaavat sen, ettei sinun ei tarvitse alkaa lyhentää hihoja tai viedä housuja räätälöitäväksi. Oppaaamme on täällä auttamassa sinua, kun tutkit laaja valikoimaamme, jolla saat korostettua tyyliäsi.".
Tall "Oletko yli 175cm pitkä? Löydä meidän räätälöity inspiraation lähde pitkille naisille, joka auttaa sinua ilmaisemaan ainutlaatuista tyyliäsi.".
Petite Oletko alle 165cm pitkä? Tutustu meidän räätälöityihin inspiraation lähteisiin pienikokoisille naisille ja löydä uudet suosikkikappaleesi.
Curvy Ovatko lantiosi ja rintasi täyteläisiä? Tutustu meidän räätälöityihin inspiraation lähteisiin muodokkaille naisille ja löydä vaatteita, jotka halaavat täydellisesti kauniita muotojasi.
Mikä on vartalotyyppisi?
"Kehotyypilläsi ei ole mitään tekemistä vaatekokosi kanssa, vaan se perustuu olennaisesti kehosi mittasuhteisiin. Yleisimpiä kehotyyppejä ovat: kolmio-, harteikas-, omena-, suora- ja tiimalasin muoto. Ota selvää mikä kehotyyppi sinulla on ja löydä sinulle täydellisesti sopivat tyylit, jotka korostavat parhaita puoliasi.".
Kolmio "Kehosi täyteläisin kohta on lantio ja ylävartalosi on pienempi."
Harteikas "Yläkroppasi on täyteläisempi ja hartianseutu on leveämpi, kuin lantio ja jalat."
Omena "Olkapääsi ovat leveämmät kuin lantiosi ja sinulla on pyöreähkö keskivartalo, eikä vyötärösi erotu kovinkaan."
Tiimalasi "Sinulla on selkeä vyötärö ja rinnan sekä lantion alueet ovat yhtä leveät"
Suora Kehosi muoto on aikalailla suora ja vyötärösi on saman levyinen kuin lantiosi.
Olet löytänyt matchisi. Mitäs seuraavaksi?
Olemme valinneet jokaiselle muodolle parhaiten istuvat tuotteet, joten sinä voit juhlistaa omaa tyyliäsi. Olitpa sitten etsimässä uusia suosikkifarkkuja tai vaikutuksen tekevää mekkoa, tsekkaa meidän inspiraatio-opas, jonka avulla löydät sinua parhaiten pukevat tyylit, juuri sellaisena kuin olet.
Parhaat farkut sinulle
Parhaat housut sinulle
Parhaat mekot sinulle
Parhaat topit sinulle
Parhaat puserot sinulle
Parhaat ulkovaatteet sinulle