Siirry pääsisältöön

Löydä paras istuvuus
Kuinka valita sopiva puku

Löydä paras istuvuus Kuinka valita sopiva puku
Kuinka valita sopiva puku165

Puhutaanpa puvuista

Hyvä puku on mukava, lisää itsevarmuutta ja antaa hyvän ensivaikutelman. Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen sen ostamista? Kangas, vuodenaika ja istuvuus. Kolme yleisintä kangasvaihtoehtoa ovat villa, puuvilla ja pellava. Villapuvut ovat monipuolisia ja sopivat erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön, sillä ne lämmittävät, kun sää on viileämpi, ja kun on lämmin, ne hengittävät. Puuvillapuvut ovat kevyt, hengittävä vaihtoehto lämpimämpään säähän ja rennompiin tilaisuuksiin. Pellavapuvut ovat paras valinta kuumina päivinä, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevan hengittävyyden ja huolettomia viboja. Oikean puvun valinnalla on suuri merkitys, valmistaudutpa muodolliseen tilaisuuteen tai haluat parantaa arkisempaa toimistotyyliäsi. Tutustutaanpa tarkemmin istuvuuteen.

Regular fit

Regular fit -puvut tarjoavat vaivattoman istuvuuden, joka on sekä mukava että tyylikäs. Niissä on hieman enemmän tilaa reisien ja olkapäiden ympärillä, mikä takaa helpon liikkuvuuden. Bleiserin käsivarret ja olkapään istuvuus ovat pehmeämmät, mikä lisää yleistä mukavuutta. Regular fit -puvut sopivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin, olipa kyse toimistopäivästä, hauskoista juhlista tai vanhempien ensitapaamisesta – etenkin ajattomassa laivastonsinisessä sävyssä, joka tuo ripauksen hienostuneisuutta. Ota regular fitin kanssa rennompi lähestymistapa yhdistämällä bleiseri farkkujen tai chinojen kanssa, ja viikonloppulookkisi on valmis.

Slim fit

Slim fit-puku ei koskaan mene pois muodista. Se tarjoaa räätälöidyn mutta rennon istuvuutensa ansiosta parhaat puolet molemmista maailmoista. Olkapäiden luonnollinen istuvuus korostaa vyötäröä, ja se on muilta osin vartaloa myötäilevä eikä silti tunnu rajoittavalta. Housut ovat kapenevat ja solakat, mikä luo huolitellun lookin. Se sopii mihin tahansa tilaisuuteen, jossa tarvitaan pukua. Harmaa puku tarkoittaa, että olet tosissasi, ja se sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Oletko valmis pukeutumaan tyylikkäästi ja hienostuneesti? Valitse slim fit.

Mikä on värivalintasi?

Kun puhutaan väreistä, jotka eivät koskaan mene pois muodista pukujen maailmassa, ne ovat sininen ja musta. Klassinen sininen on ajaton sävy, joka tuo vaivattomasti itsevarmuutta ja monipuolisuutta. Sinisen monikäyttöisyys ei tunne rajoja – päivästä iltaan, työstä hauskanpitoon, se muuntautuu saumattomasti kaikkiin tilaisuuksiin. Ajaton musta on hienostuneisuuden ruumiillistuma. Valitse musta puku tyylikästä ja huoliteltua lookkia varten. Musta sopii täydellisesti muodollisiin tilaisuuksiin tai illanviettoon kaupungilla, ja se tuo ryhtiä ja eleganssia joka tilanteeseen. Ajattoman viehätyksensä ansiosta musta pysyy vaatekaapin suosikkina, joka kestää trendien ja kausien vaihtumisen, ja se takaa, että annat aina tyylikkään vaikutelman.

Raúl - Classic Black Suit Look
Löydä paras istuvuus Kuinka valita sopiva puku